KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Zabierzów oferta pracy Kebab Tomasz Kromka
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań typu fast food, obsługa klienta.
Data publikacji: 2020-08-28
Lokalizacja: Zabierzów (małopolskie)
Pracodawca: Kebab Tomasz Kromka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 145, 32-080 Zabierzów, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie dań typu fast food, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
pierwsza umowa zlecenie do 3 miesięcyjedna zmiana 11:-23:00 praca 7 dni w tygodniu (co drugi dzień)
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabierzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zabierzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie dowolne, wymagane doświadczenie min 3 miesiące w branży fast food, wymagane badania sanepid.wysoka kultura osobista.
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy: Kebab Tomasz Kromka
danePracodawcy_nip: 9442236626
danePracodawcy_regon: 366643964
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Krakowska 145, 32-080 Zabierzów, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tomasz_kromka (at) o2.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: krakowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1206
Gmina pracodawcy: Zabierzów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zabierzów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0344024
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 145
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.08.2020
Oferta pracy ważna do: 25.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?13d061abf414282558d02923216c2bcc
Podobne oferty pracy
Przygotywanie posiłków.
GO-MAX GROUP Sp. z o.o. - 2017-09-19 - Lisków (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-07-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów hoteludbanie o stanowisko pracy, utrzymywanie porządkuprzestrzeganie przepisów BHP
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2020-07-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków i wydawanie w porcjach dla osób chorych i w podeszłym wieku
PIELĘGNIARSKI DOM OPIEKI "ZŁOTA OSTOJA" EWA MANIARA - 2017-09-13 - Palmiry (mazowieckie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
obsługa gości, obsługa przyjęć okolicznościowych, prace porządkowe, dbanie o czystość zastawy
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-04-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem ludzi
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-02-09 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wygiełzów (małopolskie)
PRACE BUDOWLANE I REMONTOWE
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Dębowa Góra (łódzkie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie, praca na pół etatu od poniedziałku do niedzieli.
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2016-05-30 - Stara Wieś (mazowieckie)
Mycie i konserwacja pojazdów
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Hydraulik
MWM INSTALACJE Wojciech Łochocki - 2016-07-29 - Wartkowo (zachodniopomorskie)
Kucharz
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg podanych receptur, nauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP oraz procedur zgodnie z normami HACCP, praca z dziećmi, dbanie o czystość stanowiska pracy. Godziny pracy do uzgodnienia
Zespół Ognisk Wychowawczych - 2016-08-18 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Samodzielne sporządzanie potrawpraca co drugi dzień w godzinach 9-21,wynagrodzenie brutto 15 zł- 20 zł/ godz.
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA - 2019-02-13 - Ojców (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami; przygotowywanie półproduktów do produkcji dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obróbka wstępną warzyw, owoców, mięs i innych surowców do produkcji dań (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie); przygotowywanie farszów, sosów; utrzymywanie porządku w magazynach spożywczych, chłodni i warzywniaku i dbanie o rotacje towarów; zarządzanie gospodarką magazynową; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodności jakościowej i ilościowej ze specyfikacją w zamówieniu; utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, sprzętów i naczyń oraz odzieży ochronnej; zapewnienie ciągle wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak również zapewnienie, że wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy pozostają spełnionepraca w godz. 11.00-23.00 (160 godz./m-c)
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie w zawodzie oraz chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-09-06 - Racibórz (śląskie)
Oferta dla osób pow. 50 r.żPrace na kuchni /zgodnie ze stanowiskiem miejsce pracy: Restauracji Kapitańska Mesa lub sala bankietowa EDEN II zmiany zgodnie z grafikiem: 07.00-15.00/10.00 - 18.00 pn - pt
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
przygotowywanie artykułów spożywczych do produkcji posiłków, dbanie o czystośc, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Brenna (śląskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
Znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad obróbki żywności, znajomość zasad pobierania próbek żywności.Umowa o pracę na czas określony do 31.12.2019 r. w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00 lub 7.30-15.30, 11.00-19.00 od pn. do nd.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2019-06-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
DARIUSZ PIOTROWSKI PIO DACHY - 2019-02-01 - Krotoszyny (warmińsko-mazurskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-09-12 - Białystok (podlaskie)
Zatrudnię kucharkę (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiejUmiejętności :dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2018-04-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)