KUCHARZ Ojców oferta pracy ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 15 - 20 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie potrawpraca co drugi dzień w godzinach 9-21,wynagrodzenie brutto 15 zł- 20 zł/ godz.
Data publikacji: 2019-02-13
Lokalizacja: Ojców (małopolskie)
Pracodawca: ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ojców 1/b, 32-047 Ojców, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne sporządzanie potrawpraca co drugi dzień w godzinach 9-21,wynagrodzenie brutto 15 zł- 20 zł/ godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 15 - 20 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ojców
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 15 - 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Ojców 1/b, 32-047 Ojców, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Skała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ojców
Ulica pracodawcy: Ojców
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.02.2019
Data dodania oferty pracy: 13.02.2019
Oferta pracy ważna do: 11.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynch.praca w Skwierzynie
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-01-09 - Wędrzyn (lubuskie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, przygotowywanie dań
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
Prowadzenie zajęć lekcyjnych; prowadzenie dokumentacji; 10/18 etatu;
Szkoła Podstawowa nr 2 im.Jarosława Iwaszkiewicza - 2017-10-09 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań wg.receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Bar Arkadia ul. Krolewiecka 195F
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
praca w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROSŁAW KUŹNIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.Utrzymanie porzadku w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl - 2019-01-30 - Wieleń (wielkopolskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej "Na Przedwiośniu" - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchnii
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-08-10 - Łeba (pomorskie)
- przygotowywanie i wytwarzanie produktów/potraw- podstawowe obowiązki kucharzaOczekiwania pracodawcy wobec kandydata do pracy:Doświadczenie zawodowe: 3 lataKsiążeczka Sanitarno-EpidemiologicznaWynagrodzenie: do uzgodnienia, nie mniej niż 1850 brutto
Hotel GOŁĘBIEWSKI Tadeusz Gołębiewski - 2016-04-11 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Grójec (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2015-12-30 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2018-05-10 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-08-30 - Augustów (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Kobyłka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla osób starszych, ałdzienne wyżywienie wg diet dla 38 osób oraz obiady dla osób mających decyzję MOPS ok. 70 osób. przestrzeganie HCCP
Miejski Dom Spokojnej Starości w Ustroniu - 2018-01-12 - Ustroń (śląskie)
Konstruowanie zarzędzi specjalnych i oprzyrządowania, w tym form, wykrojników, krępowników itp. Konstruowanie pomocy warsztatowych i urządzeń produkcyjnych. Dokonywanie zmian konstrukcyjnych w narzędziach, wynikających ze zmian w konstrukcji wyrobów bądź technologii. Nadzór konstrukcyjny nad wykonawstwem narzędzi i oprzyrządowania oraz nad uruchomieniem w produkcji. Wykonywanie innych czynności związanych z wdrażaniem wyrobów.
ES-SYSTEM WILKASY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-02 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw - kuchnia ukraińska.
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Wstępne przygotowywanie dań, wydawanie posiłków, doprawianie dań, układanie karty menu, dekoraowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Gliwice (śląskie)
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharzsporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; dostarczaniegotowych dań na pozostałe punkty gastronomiczne
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wierzbna (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Gambit Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
sprzątanie sal lekcyjnych
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Dobczyce (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2017-07-14 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)