KUCHARZ Wierzbna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharzsporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; dostarczaniegotowych da艅 na pozosta艂e punkty gastronomiczne
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Wierzbna (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Wierzbna, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharzsporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; dostarczaniegotowych da艅 na pozosta艂e punkty gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wierzbna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 26.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.03.2017
Data dodania oferty pracy: 17.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie da艅 kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bu艂garii lub we W艂oszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umow臋 zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzale偶nione od wielko艣ci hotelu do obs艂ugi. Zakwaterowanie,wy偶ywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2016-03-14 - W艂ochy (W艂ochy)
wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo handlowo - us艂ugowe "WIA-POL" Kamil Wiazowski - 2017-12-01 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Realizacja procesu 偶ywienia w Szpitalu. Przygotowanie posi艂k贸w wg zaplanowanego jad艂ospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Po umowach terminowych przewiduje si臋 zatrudnienie na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta. Wymagania: wykszta艂cenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesi臋cy do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Wymagana umiej臋tno艣膰 wykonywania czynno艣ci zwi膮zanych z obr贸bk膮 偶ywno艣ci, dobra pami臋膰, podzielno艣膰 uwagi. Kontakt osobisty (ul. Zio艂owa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przes艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na adres siedziby firmy (ul. Zio艂owa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adam贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowych da艅, sprawdzanie dat wa偶no艣ci produkt贸w, sprawdzanie stan贸w, przygotowywanie warzyw i mi臋s do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierut贸w (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wdra偶anie nowych technologii i produkt贸w
SEKO S.A. - 2016-03-11 - Chojnice (pomorskie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBS艁UGA KLIENT脫W ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
sprawdzenie stanu technicznego pojazdu, w tym: paliwa i p艂yn贸w eksploatacyjnych, stanu ogumienia, o艣wietlenia samochodu, sygnalizacji d藕wi臋kowej samochodu, skuteczno艣ci dzia艂ania hamulc贸w i wyposa偶enia dodatkowego samochodu, warunkuj膮cego bezpieczne wykonywanie zada艅 przewozowych; sprawdzenie sposobu za艂adunku towar贸w i ich mocowanie uniemo偶liwiaj膮ce przemieszczanie si臋 艂adunku w czasie jazdy. Je偶eli 艂adunku jeszcze nie ma, to sprawdzenie, czy w poje藕dzie znajduj膮 si臋 urz膮dzenia do mocowania i zabezpieczania 艂adunk贸w, np. pasy do mocowania, listwy rozporowe i inne oraz ich stan techniczny; planowanie optymalnej trasy przejazdu, oraz opracowanie tras alternatywnych; kierowanie samochodem dostawczym; wykonywanie czynno艣ci obs艂ugowych oraz usuwanie drobnych usterek samochodu dostawczego powsta艂ych podczas jazdy; zabezpieczanie samochodu dostawczego przed uruchomieniem i u偶yciem przez osoby niepowo艂ane oraz zabezpieczenie przewo偶onego 艂adunku przed przemieszczeniem podczas jazdy tak偶e przed kradzie偶膮; prowadzenie dokumentacji przewozu oraz dokumentacji samochodu dostawczego, praca na terenie Niemiec, Holandii, Belgii, Francji i Szwajcarii;
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Opole (opolskie)
Gotowanie, pieczenie, sma偶enie, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy,kontrolowanie zapas贸w magazynowych, praca w godz. 10-21
Kaja Sobczyk - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
dania kuchni wietnamskiej i chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelu. Planowanie menu, przygotowywanie produkt贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych produkt贸w, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "ALLBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2018-01-11 - Stary Giera艂t贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z produkt贸w i p贸艂produkt贸w
HOTEL *BIA艁Y DOMEK* El偶bieta Kijak WA艁CZ - 2018-07-30 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Gotowanie
GLOBALION Robert Karwowski - 2017-06-20 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
stanowisko samodzielne, w艂a艣ciwe przygotowywanie posi艂k贸w i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jad艂ospisu, dochowywanie wymog贸w procedury.
Dom Seniora DWOREK Sp贸艂ka z o.o. - 2018-08-03 - D膮bie (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w mieszka艅com domu pomocy spo艂ecznej
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. Jana Paw艂a II w Bra艅sku - 2018-07-10 - Bra艅sk (podlaskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane
Pizzeria VENUS Piotr Kremer - 2016-06-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie sniada艅, gotowanie zup, sprz膮tanie 2 pomieszcze艅
Fundacja Pomocy Samotnym Matkom - 2018-08-07 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w; specjalno艣膰-wykonywanie pokaz贸w kulinarnych na grillu;znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu.
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2015-11-23 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
instalacje elektryczne, prace remontowe, prace na terenie 艣l膮ska
NOWE INSPIRACJE PATRYK GOGACZ - 2017-09-26 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 dla go艣ci A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-08-03 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
nauka w ramach przygotowania zawodowego doros艂ych
kontakt przez PUP - 2017-05-27 - Kr贸lik贸w (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY, OBS艁UGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWC膭 KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)