KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O) Wola Rzędzińska oferta pracy FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Data publikacji: 2020-02-21
Lokalizacja: Wola Rzędzińska (małopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-150 Wola Rzędzińska 458, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wola Rzędzińska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 21.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe- mile widziane kierunkowe, możliwośc przyuczenia do zawodu. Praca w Woli Rzędzińskiej od śr. do niedz. w godz.: 11.30-21.00 ; wynagrodzenie: 2 600 zł brutto. Kontakt: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA; Wola Rzędzińska 458, 33-150 Wola Rzędzińska; wcześniejszy kontakt tel.: 501 011 801 lub 500 811 855.
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
33-150 Wola Rzędzińska 458, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Rzędzińska
Numer budynku pracodawcy: 458
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.02.2020
Data dodania oferty pracy: 21.02.2020
Oferta pracy ważna do: 19.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a72ac193216e66aa6eecb491acfacd8b
Podobne oferty pracy
Wymagane doświadczenie zawodowe.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia bezpośrednio z pracodawcą
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2016-10-04 - Jankowice (śląskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Wyrób pizzy, makaronu, sałatek, przyjmowanie zamówień, wydawanie zamówień.- Wynagrodzenie: 9 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 18:00-2:00 + soboty, niedziele: 14:00-22:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (14:00-22:00) (Tel. 516-633-620) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego 26, 40-874 Katowice).
Chillout Aleksandra Gmyrek - 2016-06-08 - Katowice (śląskie)
pozyskiwanie danych z źródeł informacji, sporządzanie raportów i baz danych klientów chińskich, obsługa relacji z klientami chińskimi, obsługa poczty elektronicznej w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2019-05-08 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
obsługa klienta, kasy fiskalnej, przyjmowanie towaru do magazynu, naliczanie cen na fakturach zakupu, wykładanie towaru, składanie zamówień, wystawianie faktur VAT
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Osie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
korekta materiałów edukacyjnych znajdujących się w zasobach firmy oraz tworzenie nowych materiałów edukacyjnych dla wszystkich poziomów zaawansowania (A0-C2)
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Rosnówko (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW ORAZ DAŃ A'LA CARTE, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 6-MIESIĘCY.PRACA W GODZINACH 05:00-13:00, 07:00-15:00, 15:00-23:00KONTAKT TELEFONICZNY 668 281 846, CV NA EMAIL - BIURO.POZNAN (at) GIGROUP.COM LUB MONIKA.LORENC (at) GIGROUP.COM
GI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
tworzenie dań degustacyjnych, przygotowywanie, catering
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, przygotowywanie pizzy, utrzymanie w porządku stanowiska pracy.
DK Projekt - 2016-06-16 - Staszów (świętokrzyskie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
obsługa gości, pomoc w kuchni
Szary Wilk Restauracja - 2017-07-04 - Młynek (świętokrzyskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-11-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków
CARITAS Diecezji Sandomierskiej - 2019-06-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw od surowców do gotowego produktu. Praca w godz. 9-17
"RESTAURACJA PRZY STAREJ DRODZE" S.C. Mateusz Sadowy, Edyta Rumin - 2019-11-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-04 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Sieradz (łódzkie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 8 godzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność wg potrzeb caly tydzień w przedziale godz. 10:00-18:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok - 3 lat. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni.
Jacek NOWAKOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA JJG COSTA - 2019-11-04 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
Kamil Ratajczak - 2017-01-26 - Niwy (kujawsko-pomorskie)
nadzór nad produkcją i pracownikami, zarządzanie produkcją
SKAMET Kamieniarstwo J.Cybuch - 2016-06-03 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2018-03-02 - Wędrzyn (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)