KUCHARZ Szczecin oferta pracy GI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW ORAZ DAŃ A'LA CARTE, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 6-MIESIĘCY.PRACA W GODZINACH 05:00-13:00, 07:00-15:00, 15:00-23:00KONTAKT TELEFONICZNY 668 281 846, CV NA EMAIL - BIURO.POZNAN (at) GIGROUP.COM LUB MONIKA.LORENC (at) GIGROUP.COM
Data publikacji: 2019-04-12
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW ORAZ DAŃ A'LA CARTE, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 6-MIESIĘCY.PRACA W GODZINACH 05:00-13:00, 07:00-15:00, 15:00-23:00KONTAKT TELEFONICZNY 668 281 846, CV NA EMAIL - BIURO.POZNAN (at) GIGROUP.COM LUB MONIKA.LORENC (at) GIGROUP.COM
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 18,00 zł brutto/h
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W ZESPOLE
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
GI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
JANA III SOBIESKIEGO 11, 40-082 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV NA EMAIL - BIURO.POZNAN (at) GIGROUP.COM LUB MONIKA.LORENC (at) GIGROUP.COM
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: JANA III SOBIESKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d3e00d1ad9c45d791060f50d86d4b4f0
Podobne oferty pracy
przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, porcjowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów BHP, P.POŻ, higieniczno-sanitarnych, mycie naczyń i sprzętu kuchnnego zgodnie z obowiązującą instrukcją, współpraca z dyrektorem szkoły, szefem kuchni, pozostałym personelem, intendentempraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
Szkoła Podstawowa w Dobrzykowicach - 2017-11-21 - Dobrzykowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-05-04 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
- przygotowanie kababa- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wspólnie z szefem kuchni, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów i naczyń kuchennych , stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-04-26 - Suraż (podlaskie)
- Przygotowanie posiłków dla 98 mieszkańców DPS zgodnie z założonymi dietami, właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie ze złożonymi dietami, obróbka produktów, wykańczanie dań głównych, wydawanie posiłków, sporządzanie próbek żywnościowych, przygotowanie produktów na dzień następny, mycie naczyń stołowych i kuchennych, utrzymanie w czystości stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych i socjalnych. Sprzątanie pomieszczenia jadalni poprzez mycie podłogi w czasie dyżurów sobotnich i niedzielnych oraz świątecznych według ustalonego harmonogramu.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na początek umowę o pracę na czas określony na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-202-54-32) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice).
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE" - 2016-05-04 - Katowice (śląskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca przy rybach na świeżym powietrzu i obsługa urządzeń technicznych w nowoczesnej hodowli
HODOWLA RYB K-2 - 2016-06-08 - Kębłowo Nowowiejskie (pomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych; doświadczenie w gastronomii; godz.pracy do uzgodnienia - pon.-wtorek - wolne
RESTAURACJA "HARCÓWKA" GÓRA ŚW. ANNY - 2016-02-12 - Góra Świętej Anny (opolskie)
ustalanie karty dań, nadzór nad jakością dań,podział pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zgierz (łódzkie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Puławy (lubelskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska - 2019-03-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-04-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-05-04 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
sporządzanie potraw hotelowych ze standardem obowiązującym w hotelu,praca na samodzielnym stanowisku
PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO" - 2019-03-15 - Suchedniów (świętokrzyskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Operator koparki
Z.H.U. Autocomplex Dunal Radosław - 2018-10-19 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ KARTY DAŃ, RACJONALNE ZARZĄDZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIAPraca na czas określony: 2 LATA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzyszów (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: dostawa towaru do sklepów, barów, pomoc na magazynie; WYMAGANIA: wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kierowcy, prawo jazdy kat. B
Radex sp.z o.o. Węglowice - 2016-12-14 - Lubliniec (śląskie)
Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Rybnik (śląskie)
gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ: Przygotowywanie dań obiadowychSPRZEDAWCA (obsługa klienta) : wydawanie dań obiadowych, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Pietrzykowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Rzeszów (podkarpackie)