KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Mońki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Mońki (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Mońki, powiat: moniecki, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mońki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: moniecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2020
Data zakończenia pracy: 15.12.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mońkach
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 22, 19-100 Mońki, powiat: moniecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: moniecki
Gmina pracodawcy: Mońki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mońki
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mońkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ba89283b262e35069e1be78ecea95308
Podobne oferty pracy
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie wyższe, kierunek wychowanie przedszkolne, uprawnienia pedagogiczne, umiejętność pracy z dziećmi (terapeuta, diagnosta, opieka przedszkolna). Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
NIEPUBLICZNA SPECJALISTYCZNA PORADNIA CENTRUM NEUROTERAPII - 2017-08-28 - Rybnik (śląskie)
Zadania typowe dla kucharza
PlusJob GmbH - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie na kuchni, obróbka mięsa, serwowanie dań
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków z zachowaniem diet
Niepubliczny Z-d Opiekuńczo-Leczniczy Sióstr Elżbietanek - 2016-06-28 - Miłków (dolnośląskie)
praca na kuchni
BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra - 2016-05-16 - Trzebniów (śląskie)
jw.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAU, UMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA DAŃ RAU(SUROWYCH), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH DO PRACY,
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-05-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
SPAWANIE KONSTRUKCJI STALOWYCH METODĄ MAG
"MET-CHEM" Zakłady Metalowo Chemiczne Świerczek Halina - 2017-10-04 - Pilzno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Józefów (mazowieckie)
praca w systemie 24/48 lub 12/24; ochrona na spokojnym obiekcie budowlanym
UMBRELLA SP. Z O.O. - 2018-03-06 - Stargard (zachodniopomorskie)
Prace związane z utrzymaniem budynków, prace konserwacyjne,gospodarcze - dbanie o stan techniczny obiektów i utrzymanie sprawności instalacji technicznej, elektrycznej i instalacyjnej; udział wpracach remontowych.Praca w godzinach od 7-15
Przewozy Regionalne Sp.z o.o - 2017-10-18 - Opole (opolskie)
Kucharz - praca w restauacji American Sport w Galerii GołąbkowicePraca w systemie zmianowym :9:00 - 23:00
CH GOŁĄBKOWICE Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2019-03-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw oraz dbanie o ich jakość, organizacja zaopatrzenia restauracji, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Śnieżnik Barbara Ladżyńska - 2019-11-12 - Kłodzko (dolnośląskie)
Doświadczenie na stanowisku kucharz, praca w godzinach 06:00 - 14:00
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2018-11-21 - Zdzieszowice (opolskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-04-21 - Krępsko (wielkopolskie)
- Przygotowanie portaw z sushi,- Obieranie warzyw,- Obieranie, czyszczenie , filetowanie ryb,- Smażeniue, pieczenie, grilowanie ryb,- Gotowanie ryżu, sosó,- Dbanie o porządek st. pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Łódź (łódzkie)
Kuchnia grecka.
Restauracja "EL GRECO" - 2016-09-22 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań, posiłków. Przygotowywanie i pieczenie pizzy. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Krzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 zł brutto do 3000 zł brutto (do uzgodnienia)
AURA Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Wysokość wynagrodzenie odpowiednia do umiejętności i obowiazków.
Optidieta Catering Hanna Będźkowska - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw pod zamówienie konsumenta.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-03-02 - Nowy Duninów (mazowieckie)
wykonywanie masaży orientalnych
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)