KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII 51 Żyrardów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII 51
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowania i sprzedaż kebabów
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Żyrardów (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowania i sprzedaż kebabów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł. brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII 51
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrardów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
Limanowskiego 45, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żyrardowski
Gmina pracodawcy: Żyrardów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żyrardów
Ulica pracodawcy: Limanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty: p. Bożena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedziałku do piątku, Wrocław, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sjöloftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie dań
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Rogoźno (wielkopolskie)
Nauczyciel plastyki
Zakład Poprawczy - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
POMOC KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Straszyn (pomorskie)
jw.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2017-08-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy między 6.00 a 22.00, nie mniej niż 140 godz. w miesiącuMiejsce pracy: Biskupice Podgórne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-10-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie dań kuchni tureckiej
EKREM SUCSUZ DONER KEBAB "ALANYA" - 2016-10-21 - Stargard (zachodniopomorskie)
sporządzanie pizzy, sporządzanie dań obiadowych, pomoc przy obsłudze klienta
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Dębica (podkarpackie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p. poż., obowiązujacych w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (śląskie)
- pomoc przy sporządzaniu posiłków- przygotowywanie warzyw, owoców i innych produktów potrzebnychdo sporządzania posiłków- zmywanie naczyń i sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych- pomoc przy układaniu jadłospisu
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łąka (podkarpackie)
przygotowywanie dań, utrzymanie stanowiska i miejsca pracy w czystości dobra organizacja pracy
HOTEL ALEXANDRA E.SKLORZ I CÓRKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-08 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie posiłków i organizacja pracy, dbanie o towar restauracji
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-01-09 - Wierzchucino (pomorskie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem; porcjowanie oraz wydawanie posiłków; dbanie o jakość przygotowywanych potraw; wykonywanie poleceń przełożonych. Praca wg grafiku w godz. 5.00 - 18.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łagów (świętokrzyskie)
Obsługa pieca konwekcyjno -parowego, pakowarki próżniowej, sous vide.
"OŁAWIAN HOTEL" TERESA I PIOTR MARAJ - 2016-09-26 - Oława (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (mazowieckie)
- fakturowanie i księgowanie dokumentów na rachunkach klientów- bezpośredni kontakt z klientem ukraińskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw "na żywo" kuchni polskiej i ukraińskiej oraz włoskiej
OLMAR Marcin Bednarek - 2017-04-07 - Olsztyn (śląskie)
konfigurowania i zarządzania przełącznikami CISCO Catalyst serii 2960s, 3750, 6500, NEXUS 7k, NEXUS serii 3k; konfigurowania i zarządzania urządzeniami równoważącymi ruch firmy CISCO serii ACE30; konfigurowania i zarządzania przełącznikami sieciowymi firmy HP serii 10500; konfigurowania i zarządzania ruterami firmy CISCO serii ASR1002; konfigurowania i zarządzania urządzeniami filtrującymi ruch firmy CheckPoint serii 12607, Fortinate serii FG3140; konfigurowania i zarządzania urządzeniami IPS firmy IBM Proventia, znajomości protokołów i mechanizmów działających w sieciach LAN a w szczególności: spannig-tree, VPC, IRF, LACP, QoS; znajomości protokołów działających w sieciach rozległych: protokoły routingu (OSPF, BGP, EIGRP); rozwiązywania problemów sprzętowych, naprawa oraz wymiana podzespołów zgodnie z procedurami serwisowymi Cisco, HP, CheckPoint, Fortinet.
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "B.M.CH." MARIUSZ CHABIBIUDIN - 2017-04-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)