KUCHARZ-PIZZERMEN Olsztyn oferta pracy OLMAR Marcin Bednarek
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw "na 偶ywo" kuchni polskiej i ukrai艅skiej oraz w艂oskiej
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Olsztyn (艣l膮skie)
Pracodawca: OLMAR Marcin Bednarek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 15, 42-256 Olsztyn, powiat: cz臋stochowski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw "na 偶ywo" kuchni polskiej i ukrai艅skiej oraz w艂oskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMEN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Olsztyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: cz臋stochowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Olsztyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Osoby b臋d膮 przyuczone do wykonywania pracy na stanowisku, mile widziana znajomo艣膰 kuchni polskiej, ukrai艅skiej i w艂oskiej
Nazwa pracodawcy: OLMAR Marcin Bednarek
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Cz臋stochowa, powiat: m. Cz臋stochowa, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Cz臋stochowa
Gmina pracodawcy: Cz臋stochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Cz臋stochowa
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Patrycja Wici艅ska
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 08.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standard贸w produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-11-30 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrob贸w, ciast.
SAASS Spo贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 w Zamo艣ciu - 2016-12-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie menu oraz sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Hotel "GRACJA" J贸zef Kuczy艅ski - 2016-05-25 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posi艂k贸w; sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, organizacja pracy na kuchni, tworzenie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Dobiesz (mazowieckie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
oparator wiertnicy horyzontalnej
Przewierty Sterowane F.H.U. Tadeusz Kuta - 2017-08-24 - Pruszcz (kujawsko-pomorskie)
SPRORZ膭DZANIE DA艃 DOMOWEJ KUCHNI ETNICZNEJ-INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Zgierz (艂贸dzkie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tumidaj (艂贸dzkie)
Oczekiwania:-Dobra komunikacja z lud藕mi, -Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy na poszczeg贸lnych stanowiskach,-Wiedza i umiej臋tno艣ci 偶ywienia ma艂ych dzieci, zgodnie z rozporz膮dzeniem Ministra Zdrowia, zasadami dobrej praktyki figienicznej /GHP/ dotycz膮cej produkcji obrotu 偶ywno艣ci膮 w warunkach higienicznych,-Stosowanie wszystkich procedur w praktyce.Wynagrodzenie do uzgodnienia.Osoby zainteresowane prosimy o przes艂anie CV z klauzul膮: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustaw膮 z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z p贸藕n. zm.)." na adres e-mail: mbartnicka (at) puptczew.pl
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych
Jad艂odajnia "POD 艁AB臉DZIEM" - 2016-07-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, utrzymanie w nalwe偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅i sprz臋tui pomieszcze艅 kuchennych, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porciowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
1. dbanie o pe艂ne wyposa偶enie w sprz臋t kuchenny oraz gospodarczy niezb臋dny do w艂a艣ciwej realizacji powierzonych zada艅, 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z re偶imem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpiecze艅stwa zdrowego 偶ywienia, 4. wydawanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczy艅, sprz臋tu i wyposa偶enia zgodnie z obowi膮zuj膮cymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpis贸w w miesi臋cznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetyk臋 pomieszcze艅, porz膮dek i 艂ad oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o w艂a艣ciw膮 postaw臋, ubi贸r i w艂asny stan higieniczny.PREFEROWANE B臉D膭 OSOBY POSIADAJ膭CE DO艢WIADCZENIE W PRACY W 呕YWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI O艢RODEK POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-01-21 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Prowadzenie zestawu (firanka lub ch艂odnia)
艁azy KAZIMIERZ WAWRZYNIAK - 2016-01-19 - Tr臋baczew (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-08-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz- przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy
MI臉DZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZY呕OWA" SP. Z O. O. - 2016-11-24 - Krzy偶owa (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci wietnamskiej i tajlandzkiej;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Le艣 - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
F.H.U."USTUPSKI" W艂adys艂aw Ustupski-Ka藕mik - 2015-11-24 - Zakopane (ma艂opolskie)
prace w kuchniwymagane do艣wiadczenie w zawodzie
BAR&RESTAURANT "OAZA""WERANDA CAFE" Marzena 呕elazek - 2017-04-03 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 z艂 / 1 h netto + premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)