KUCHARZ Malbork oferta pracy MAT INVESTMENT SPÓŁKA Z.O.O I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-08-06
Lokalizacja: Malbork (pomorskie)
Pracodawca: MAT INVESTMENT SPÓŁKA Z.O.O I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Rodła 7, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Malbork
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: malborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Malbork
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE
Nazwa pracodawcy:
MAT INVESTMENT SPÓŁKA Z.O.O I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Adres pracodawcy:
Adama Mickiewicza 36/2, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: malborski
Gmina pracodawcy: Malbork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Malbork
Ulica pracodawcy: Adama Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.08.2019
Data dodania oferty pracy: 06.08.2019
Oferta pracy ważna do: 05.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a804d6725710080f04e9abfa2aeb6979
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Zduńska Wola (łódzkie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-12-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wywłoczka (lubelskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Łazy (mazowieckie)
Wykonywanie i regeneracja form wtryskowych.. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia na umowę na czas określony, dwuzmianowa w godzinach 6:00-14:00-21:00. Kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny 338755787.
PLAFOR sp. z o.o. - 2019-06-27 - Kobiernice (śląskie)
przygotowywanie potraw typu; pierogi, gołąbki, kotlety, zupy
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace ogólnobudowlane, szpachlowanie, tynkowanie, prace wykończeniowe. Miejsce wykonywania pracy: Wielkopolska.
KA-MO-LA Karol Lipiński - 2016-10-18 - Kuślin (wielkopolskie)
Wykonywanie prac kucharza w dziale żywienia, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2019-09-17 - Sopot (pomorskie)
-nadzór i przygotowywanie posiłków,- sporządanie grafików pracy,- planowanie zaopatrzenia,- sporządzanie jadłospisów,-nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń,-prowadzenie gospodarki magazynowej i żywnościowej,-znajomośc procedur HACCP
Zakład Leczenia Uzależnień Charcice - 2018-07-10 - Charcice (wielkopolskie)
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2019-03-11 - Wielącza (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe"AMALIA" - 2016-03-11 - Przytoczna (lubuskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Zelów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"KLASZTOR CEDYNIA" Restauracja Piotr Bogusław Hrynkiewicz - 2019-01-02 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni w Bistro, przy gotowaniu zup, sosów,makaronów, przygotowywanie śniadań i przystawek , dbanie o porządek na kuchni.Umowa zlecenie 2 LATAIlośc godzin w miesiącu około 168Dyspozycyjność 7 dni w tygodniu , w godzinach od 08 do 21,kontakt z pracodawcą: 502674632 lub malgosia.sycz (at) gmail.com
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2019-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
oklejanie stelaży pianką tapicerską według dokumentacji montaż elementów dokładność i staranność
TRANSVER Sp. z o.o. - 2018-10-29 - Krajenka (wielkopolskie)
obsługa klientów restauracji
Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław - 2019-07-04 - Miastko (pomorskie)
SAMODZIELNA PRACA KUCHARZAW KUCHNI, SPORZĄDZANIE POTRAW W/G KARTYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI PLOLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ., GODZINY PRACY 10-14; 14-18, PRACA NA 0,5 ETATU
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-05-07 - Grajewo (podlaskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw, również obsługa gości.Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Restauracja "MASKOTKA" Michałowska Halina - 2017-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 15-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-19; możliwość zapewnienia przez pracodawcę dojazdów
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-06-16 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie najwyższej jakości dań kuchni japońskiej. Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Estetyczna prezentacja serwowanych dań, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania i kręcenia Sushi. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla personelu. Organizacja stanowiska pracy. Kontant z przełożonymi, którzy są obywatelami Chin celem uzupełnienia asortymentu.
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Kozery (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej; obsługa stoiska mięsnego; wykładanie towarów na półki
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA F-COM KRZYSZTOF BĄK - 2016-07-21 - Ostroróg (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
1) pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych;3) ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych oraz właściwe gospodarowanie nimi;4) obróbka wstępna surowców;5) gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;6) wykonywanie róznymi metodami i technikami-zgodnie z normami surowcowymi -różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa;7) posługiwanie się narzedziami, maszynami i urzadzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz konserwacja tych urzadzeń;8) wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
NOWY SZTYNORT - 2019-07-25 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-08 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Kucharz
Słodka Rozette Van Rijn - 2016-04-14 - Poznań (wielkopolskie)