KUCHARZ Lubycza Królewska oferta pracy Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca z ludźmi, przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, zmywanie naczyń, dbanie i ład i porządek na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2019-09-11
Lokalizacja: Lubycza Królewska (lubelskie)
Pracodawca: Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 42, 22-680 Lubycza Królewska, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca z ludźmi, przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, zmywanie naczyń, dbanie i ład i porządek na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach: 10:00-22:00 co drugi dzień w systemie równoważnego czasu pracyWynagrodzenie: minimalna krajowa 2250zł plus premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2019
Data zakończenia pracy: 18.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie posiłków
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe minimum 0,5 roku w gastronomii.
Nazwa pracodawcy:
Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Kolejowa 42, 22-680 Lubycza Królewska, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 08:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Lubycza Królewska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubycza Królewska
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 42
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa mięsa, opału, dom weselny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2019
Oferta pracy ważna do: 10.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1fe3e2a8236f6d81bff5a8d1c492945f
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie potraw. praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
- sporządzanie dań kuchni etnicznej - pakistańskiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie naleśników, kanapek, salatek
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kutno (łódzkie)
Praca w kuchni przy produkcji naleśników, krokietów i pierogów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Konin (wielkopolskie)
Kucharz.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Kruszyn (dolnośląskie)
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie wyrobów piekarskich, obsługa automatu chłodniczo-garowniczego.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Gubin (lubuskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brok (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-02 - Biłgoraj (lubelskie)
nadzór nad pracami i pracownikami w lesie
Zakład Usług Leśnych Kamiński Bogumił - 2018-04-18 - Żuromin (mazowieckie)
Przyżądzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych narodów. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w systemie róznoważnym od 10 do 22 lub od 12 do 24. Praca równiez w dni wolne od pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Czeladź (śląskie)
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Otwock (mazowieckie)
Sporządzanie faktur, dowodów PZ i WZ, raportów kasowych pod nadzorem opiekuna
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa gości.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2019-08-26 - Grajewo (podlaskie)
Wykształcenie kierunkowe kucharz, zamiłowanie do gotowanie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITAŃSKI - 2019-02-14 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie dań chinskiej kuchni
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
COOK&FIT - 2019-04-10 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o właściwą konserwację urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
ARDA KEBAB DENIZ TURHAN - 2019-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-06-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
- Sprzątanie lokalu gastronomicznego.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 9:00-21:00 w równoważnym systemie czasu pracy. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. Kontakt telefoniczny (601-485-991).
TELE CATERING SPÓŁKA CYWILNA SŁAWOMIR OGIERMAN - KORNELIA BROL - 2018-01-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych.
MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2017-04-27 - Złojec (lubelskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw kuchni narodowej Turcji
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Opalenica (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla szkoły.
Przedsiębiorstwo Handlowe Jan Kalinowski - 2018-09-18 - Suwałki (podlaskie)