KUCHARZ Lublin oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
Data publikacji: 2019-04-01
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WVŚCIGOWA 31, 20-425 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2019
Data zakończenia pracy: 07.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy:
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
WVŚCIGOWA 31, 20-425 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL: poczta (at) oswnw.lublin.eu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: WVŚCIGOWA
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.04.2019
Data dodania oferty pracy: 01.04.2019
Oferta pracy ważna do: 12.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GŁÓWNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANYCH POSIŁKÓW.UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚĆ W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNOŚĆ W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-10-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace przy produkcji pizzy i innych posiłków.
NOVA Sp.zo.o. - 2016-08-26 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymanie czystości, prace porządkowe.Mile widziane doświaczenie w pracy na kuchni.
PIRI PIRI Olga Szewczyk - 2017-10-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, samodzielna praca w kuchni.
Domy Seniora Nowicka, Ojster Spółka Jawna - 2018-03-01 - Węgielnia (wielkopolskie)
kucharz
Transport Towarowy Mirosław Plebanek - 2017-12-04 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-05-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE; UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy równowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 zł+wysługa lat
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawObsługa klientaPomoc w gotowaniu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Gonice (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w hotelu, uporządkowanie miejsca i stanowiska pracy, wydawanie posiłków, przyjmowanie zakupionych towarów do kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Lubań (dolnośląskie)
prace malarskie na terenie województwa kujawsko-pomorskiego
BEST-BUD Pigulski Przemysław - 2018-03-29 - Jaksice (kujawsko-pomorskie)
Szpachlowanie, malowanie
REMONTY DLA KAŻDEGO / POLSKA MARCIN KUBIAK - 2016-04-13 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
mycie naczyń stołowych i kuchennych, sprzątanie pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza kuchennego, usuwanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych, doraźnie mycie powierzchni o wysokości powyżej 3 m ( tj. ściany, okna, okapy robocze itp.), obróbka wstępna owoców i warzyw polegająca między innymi na ich myciu, obieraniu ziemniaków i innych ziemiopłodów, doraźnie obsługa konsumentów
Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej - 2018-10-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków
BAR GASTRONOMICZNY Jerzy Krzyżański - 2016-02-29 - Żary (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Tczew (pomorskie)
praca biurowa, księgowo-administracyjna, Wyszukiwanie ofert od dostawców.
"SOVPOL PLUS" S.C. Marcin Stankiewicz, Krzysztof Stankiewicz - 2016-08-17 - Marki (mazowieckie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Brzeg (opolskie)
sprzątanie pomieszczeń i hali sprzedaży sklepu.Umowa o pracę na okres próbny 3 m-cy z możłiwością przedłużenia. System jednozmianowy w godz.: 7.30-13.30 w ramach 3/4 etatu.
"MATMAX SYSTEMY SPRZĄTAJĄCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-01-03 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Miechów (małopolskie)
praca w restauracji
Restauracja "Lewinek" s.c. Beata Łukaszewska-Kunkel, Zbigniew Łukaszewski - 2016-05-20 - Lębork (pomorskie)