KUCHARZ Lubin oferta pracy G & E s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji "Róże Wiatrów"
Data publikacji: 2020-02-06
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: G & E s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Traugutta 2B, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji "Róże Wiatrów"
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: G & E s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Traugutta 2B, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Traugutta
Numer budynku pracodawcy: 2B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.02.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f2b1c1b36acc54976d96087d958f0ae0
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstawioną recepturą/przepisami (grill, shoarma); praca w restauracji "SPHINX"
Łukasz Kurzyński - 2018-09-06 - Częstochowa (śląskie)
Technik farmaceutyczny
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Adamów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków i obsługa sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szczęsne (warmińsko-mazurskie)
obsługa rejestracji pacjentówprowadzenie rozliczeń i kalkulacji finansowych usługorganizowanie pracy biurowej Zgodnie z obowiązującymi przepisami
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego żywienia, - pobieranie, oznakowanie i właściwe przechowywanie próbek żywności z każdego posiłku, - utrzymanie w należytym porządku maszyn i sprzętu kuchennego oraz innych przedmiotów służących do przygotowywania, podawania posiłków oraz utrzymanie własciwego stanu sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych zaplecza kuchennego. Praca w godz.: 7:00-15:00, 10:00-18:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 322 15 13, preferowany osobisty.
Dom Pomocy Społecznej im. Świętej Rodziny - 2017-09-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów.
Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny - 2019-03-25 - Płatkownica (mazowieckie)
kucharz w Restauracji pod Lwem; praca po 12h co drugi dzień
KATARZYNA SKARBIŃSKA-GRZELAK RESTAURACJA "POD LWEM"-ZAJAZD - 2016-04-26 - Latkowo (kujawsko-pomorskie)
kuchnia azjatycka
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2018-09-11 - Sierpc (mazowieckie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie preparacji
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2018-07-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-07-16 - Mielec (podkarpackie)
Wypiek pieczywa
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W OSTROWI MAZOWIECKIEJ - 2020-06-17 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
rozlewanie płynów maszynowo i ręcznie
PPH "CHEMIA-BOMAR" - 2016-11-03 - Chróścina (opolskie)
WYRÓB KEBABA
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-29 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowego produktu do gotowego posiłku, zarządzanie produkcją, zatowarowanie, gotowanie posiłków dla 100 os. dziennie na śniadania, obiady oraz kolacje.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie potraw według receptury restauracji. Kreowanie oferty posiłków. Udoskonalanie menu. Nadzorowanie wydawania/podawania gotowych potraw. Dbanie o asortyment.
KOMPLEKS HOTELOWO GASTRONOMICZNY LABIRYNT SP. Z O.O. - 2019-06-19 - Łomża (podlaskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
Przygotowywanie kanapek, panierowanie kawałków kurczaka, przygotowywanie sałatek, obsługa kasy fiskalnej, przyrządzanie hamburgerów, panino, tortilli.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TYPU KEBAB, OBSŁUGA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie surówek, salatek, potraw i dań kuchni polskiej, deserów, ciast.1/2 etatudyspozycyjność od 6 do 18, praca na dwie zmiany od 6 do 14, od 10 do 18
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw "na żywo" kuchni polskiej i ukraińskiej oraz włoskiej
OLMAR Marcin Bednarek - 2017-04-07 - Olsztyn (śląskie)
wystawianie faktur, rozliczenia, obsłga telefoniczna klientów
BACHUS FOOD & WINE sp. z o.o. - 2017-01-20 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-06 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej ( tj.czeburaki, bliny, soljanka), opracowanie menu, przygotowywanie listy zakupów
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnej czystości godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-12-17 - Opole (opolskie)
przygotowanie domowych posiłków
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2019-07-22 - Tworóg (śląskie)