KUCHARZ Lubin oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2020-01-24
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Kamienna 59, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Kamienna
Numer budynku pracodawcy: 59
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2020
Oferta pracy ważna do: 07.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?294d751d095654724a807782e0610291
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań rosyjskich i ukraińskich.
KON - PIKI ANDZRZEJ FILIPOWICZ - 2016-08-16 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie pojazdu na terenie UE, praca w delegacji 4 tygodnie
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Ołudza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
znajomość zasad żywienia i dietetyki, przygotowanie potraw zgidnie z menu, dbanie o jakość wydawanych dań (zgodnie z programem stażu)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bełchatów (łódzkie)
-
TOP LINK MIGUEL FARINHA - 2017-10-26 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Kłodzko (dolnośląskie)
Wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-03-14 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
Adam Klonowski-bar pilich - 2018-11-22 - Pilich (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń i urządzeń kuchennych. Staż w godz. 7 - 15.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Koszelew (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2015-11-19 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-01 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadania, obiad, kolacje i podwieczorek. Utrzymanie w czystości maszyn i urządzeń kuchennych oraz pomieszczeń kuchni i zaplecza kuchennego.
Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach - 2019-01-15 - Miłowice (lubuskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Lubań (dolnośląskie)
Robienie dań z grila i burgerów, wypiek pizzy bez blachy. Okres próbny 3 m-ce, docelowo umowa na czas nieokreślony, Godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-20.
"The William Wallace" whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2018-07-17 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Brak danych
Pod Borem Warzybok sc - 2016-09-06 - Rzetnia (wielkopolskie)
- obsługa kuchni,
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra" - 2017-01-11 - Wieleń (wielkopolskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-05-16 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
produkcja od surowca
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
1. Poznanie charakteru pracy w zakładzie.2. Nabywanie umiejętności pracy przy kołach wszystkich samochodów.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Łęczyca (łódzkie)