KUCHARZ 艁omianki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urz膮dze艅 w nale偶ytym porz膮dku.
Data publikacji: 2020-02-03
Lokalizacja: 艁omianki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艁omianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urz膮dze艅 w nale偶ytym porz膮dku.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁omianki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 03.05.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4069dc77fa711dbad7e1e60e96bcef67
Podobne oferty pracy
Przygotowanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny. Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporzadzanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅 偶ywno艣ci, rozliczanie 偶ywno艣ci, praca w kuchni zak艂adowej,
Zak艂ad Poprawczy w Studzie艅cu - 2018-09-03 - Studzieniec (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, kuchni japo艅skiej, azjatyckiej.
Sushi-Ko Mariola Nowogrodzka - 2020-05-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obr贸bka wst臋pna, gotowanie, pieczenie potraw i ciast oraz pizzy, mycie naczy艅 i sprz臋tu, obs艂uga urz膮dze艅 elektronicznych i gazowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie, serwowanie potraw, przechowywanie potraw, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Lublin (lubelskie)
umiejetno艣膰 przygotowywania da艅 garma偶eryjnych i posi艂k贸w z karty menu, dbanie o czysto艣c i porzadek na stanowisku pracy
DMT Tomasz Kawa - 2019-06-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Pyszka (zachodniopomorskie)
samodzielne wykonywanie da艅 obiadowych, samodzielne wykonywanie da艅 m膮cznych: pierogi, nale艣niki etc.
F.H. GUCIO ROMANA B艁ASZCZUK - 2016-08-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie prostych potraw, 艣niada艅, deser贸w wg.receptur, wst臋pna obr贸bka owoc贸w
OPOLANKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-08-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, porcjowanie da艅, wydawanie.
CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK - 2016-08-17 - W贸lka Nadbu偶na (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w i pracownik贸w; oddzia艂 przedszkolny- drugie 艣niadanie i obiad, dla pozosta艂ych os贸b obiad. Praca na pe艂ny etat, od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 8-16. Wynagrodzenie 2300 z艂 + dod. za sta偶 + premia do 20%.
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KO艢CIUSZKI - 2017-09-27 - Brwin贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-03-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2018-09-25 - Gniew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZ臉CIEM WYDAWANIA POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w na sto艂贸wce zak艂adowej ( Kuchnia Polska ) oraz dow贸z posi艂k贸w na terenie zak艂adu Cobex ( dawny Carbon S.A.) Praca w systemie dwu zmianowym. Mile widziane pr.j. kat. b.
"Korund" sp. z o.o. - 2019-01-04 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2018-11-30 - Malbork (pomorskie)
Do uzgodnienia
P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o. - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem warto艣ci od偶ywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Do obowi膮zk贸w nale偶y:przygotowanie potraw, sporz膮dzanie przek膮sek i zimnych przystawek, przygotowanie potraw a la carte.
Cafe Kilau - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszk贸w (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 i menu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodznia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, praca zwi膮zana z d藕wiganiem, wydawanie posi艂k贸w
12 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-03-16 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)