KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18,3 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni- obsługa grillaUmowa zlecenie na okres: 3 lata.Wymiar czasu pracy: minimum 40 godzin tygodniowo.
Data publikacji: 2021-03-26
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni- obsługa grillaUmowa zlecenie na okres: 3 lata.Wymiar czasu pracy: minimum 40 godzin tygodniowo.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18,3 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18,3 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni orientalnejdyspozycyjnośćumiejętność obsługi grilla
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6222797516
danePracodawcy_regon: 365833177
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 20
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.03.2021
Oferta pracy ważna do: 09.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 26.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 26.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e759b983bdba716500778d7d432e2a7f
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca na umowę zlecenie. ok.168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycyjność w godzinanch: 11:00-20:00, praca wg grafiku w weekendy (stawka godzinowa: 14 zł/godz. brutto). Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- praca w nowo otwartym bistro, - przygotowywanie posiłków wg sporządzonego jadłospisu, - wynagrodzenie do uzgodnienia
Wędliny Żorskie KANIA Sp. z o.o. - 2019-09-24 - Żory (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw, przyjmowanie dostaw towaru, sprawdzanie przydatności towarów, dbanie o stanowisko pracy, dbanie o czystość i porządek. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, znajomość branży gastronomicznej, umiejętność przygotowywania potraw i deserów.
Apetyt Przemysław Kuśmirek - 2017-03-28 - Rumia (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji; wstępna obróbka surowców; wykonywanie potraw różnymi technikami (m. in. hamburgery, sałatki); wykańczanie i wydawanie potraw; zabezpieczanie produktów przed zepsuciem; przygotowywanie napojów; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (łódzkie)
Wydawanie i gotowanie posiłków. Wykształcenie kierunkowe kucharz. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITAŃSKI - 2019-05-07 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość technik obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac. Praca w godz. 5-13.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
- umiejętność sporządzania posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2019-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
zapoznanie się z przepisami BHP i PPOŻ, obsługa klienta, sali konsumenckiej i kasy fiskalnej, kontakt z dostawcami, tworzenie zapotrzebowania na produkty, przygotowywanie potraw zgodnie z menu, przygotowywanie dokumentacji na potrzeby Sanepidu,utrzymywanie czystości.
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Dobczyce (małopolskie)
lepienie pierogów, gotowanie zup
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2017-12-12 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w soboty. W sezonie także niedziele.
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM) - 2016-02-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wymaganych dań,dbanie o estetykę potraw,dbanie o urządzenia kuchenne,utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wymagane min.6 miesięczne doświadczenie
FHU EMILIA NOWICKA-FRIBEL - 2021-06-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Smażenie ryb, gotowanie zup
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WINGS" KATARZYNA PUCEK - 2021-05-28 - Głębokie (lubuskie)
sporządzanie potraw wietnamskich w barze orientalnym
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
obsługa maszyny czyszczącej, znajomość technik sprzątania.
Agencja Ochrony Osób i mienia "JUSTUS" Sp. z o. o. - 2016-05-12 - Opole (opolskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw dla dzieci w przedszkolu. Praca również przy dostawie potraw.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.-
DARIO DARIUSZ GRZYBOWSKI - 2017-05-30 - Katowice (śląskie)
sprzątanie pokoi i pomieszczeń obiektu noclegowego
KRZYSZTOF ULER BAR GASTRONOMICZNY "MEWA" - 2021-05-28 - Sztutowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
Brak danych
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2017-03-30 - Dychów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "SIWY BRZEG" SŁAWOMIR KALISZ - 2017-04-26 - Mochnaczka Wyżna (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, praca na kuchni. tel. 501 684 422
Hotel-Restauracja-Bar "Pod Jaskółką", Tumlin - Osowa, ul. Sosnowa 56, Zagnańsk - 2016-04-14 - Tumlin-Osowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
prace pomocnicze w dziale produkcji klejenia, transport półproduktów do maszyny, ustawianie wyrobu gotowego na palecie, prace porządkowe. Praca na cały etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-14, 14-22, 22-6.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
praca w restauracji i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z zaleceniami dietami oraz zgodnie z zasadami HCCO
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Różanka (lubelskie)
produkcja pierogów, krokietów, gołąbków, przygotowanie farszu, przygotowanie ciasta, smażenie naleśników, obróbka termiczna produktów, praca w godz. 8-16 lub 7-15
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie produktów do produkcji potraw, sporządzanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy, znajomość kart kalkulacyjnych.
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA GRAŻYNA KACPROWSKA - 2017-04-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)