KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej, sporządzanie zapotrzebowania na niezbędne produkty do przygotowania dań typowych dla tej kuchni.
Data publikacji: 2020-04-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej, sporządzanie zapotrzebowania na niezbędne produkty do przygotowania dań typowych dla tej kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 30.06.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe:minimum 6 miesięcy na stanowisku kucharza w restauracji serwującej dania kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5252595722
danePracodawcy_regon: 147440446
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 14.04.2020
Oferta pracy ważna do: 28.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e1f9597351a609355028dbcdc13b6e3b
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
"Społem" PSS W Słupsku - 2016-12-09 - Słupsk (pomorskie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i białoruskiej oraz włoskiej,składanie zamówień u dostawców,obsługa gości z państw Ukrainy i Rosjidbanie o czystość w kuchni
KOGA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Białystok (podlaskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Napełnianie osłonek farszem, odwieszanie, odkręcanie wędlin
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Jastrzębie (kujawsko-pomorskie)
kucharz w rejestracji
ROSGARD Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Puck (pomorskie)
montaż drzwi, okien, parapetów, witryn, bram; odbiór robót; wymiana starych wyrobów stolarki budowlanej na nowe; przyjmowanie zamówień
PHU "IKAA" Aneta Suchomel - 2017-12-19 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Gotowanie dań, uzupełnianie bemarów, przestrzeganie zasad BHP i HACCP
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-16 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
obróbka wstępna produktów, obróbka termiczna posiłków, przygotowanie przystawek, surówek, kompletowanie posiłków.
P.P.H.U. "ANBA" Spółka Cywilna Barbara Pupek, Lesław Pupek - 2016-05-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-05-29 - Michałowice (małopolskie)
Organizowanie, porządkowanie stanowiska pracy, dobieranie, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami gastronomicznymi, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw, układanie menu imprez okolicznościowych, przechowywanie surowców półproduktów i gotowych wyrobów, utrzymanie w stałej czystości stan. pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie.
ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-22 - Kolno (podlaskie)
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o porządek na miejscu pracy, zamawianie produktów; możliwośc przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHAŁ KIEŁSZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
wykładanie towaru na półkach sklepowych
kontakt przez OHP - 2016-07-26 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw ,napoi,deserów z zakresu kuchni bengalskiej,tureckiej,nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych, dbanie o higienę pracy
Źródło Raduni - 2020-07-29 - Chmielno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań restauracyjnych, na przyjęcia okolicznościowe
Pietrzyk Sławek "ELMONTER BIS" Centrum Szkoleniowo - Konferencyjne z punktem informacji turystycznej - 2016-04-12 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w OW Cechsztyn w Ustroniu Morskim. Praca również w weekendy.
Interferie S.A. - 2016-02-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Sortowanie tworzyw sztucznych
GROUP GARDEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
dbanie o czystość i porzadek w kuchni, realizacja zamówień klientów na kuchni, przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, pizzy
ZELES - SPÓŁKA JAWNA - ZIELIŃSKI, SZLENDAK - 2019-09-24 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków.
STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna - 2018-06-21 - Ruda Sułowska (dolnośląskie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)