KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tureckiej, włoskiej; dekorowanie wyrobów cukierniczych deserów, według oryginalnych przepisów - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 CheffTop Mind.Maps one 7kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech From, taj WOK, obsługa imprez masowychUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.Praca od godz. 16 do 20.
Data publikacji: 2020-04-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tureckiej, włoskiej; dekorowanie wyrobów cukierniczych deserów, według oryginalnych przepisów - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 CheffTop Mind.Maps one 7kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech From, taj WOK, obsługa imprez masowychUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.Praca od godz. 16 do 20.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Pomocnik kucharza
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form- umiejętności i znajomość kuchni polskiej, włoskiej, tureckiej; porcjowania i dekorowania wyrobów cukierniczych, obsługi imprez
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8351076547
danePracodawcy_regon: 473229093
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.04.2020
Data dodania oferty pracy: 09.04.2020
Oferta pracy ważna do: 23.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bbeeef8ff2823f971540d43a69281a08
Podobne oferty pracy
Monitowanie Rynku, organizowanie sieci sprzedazy, promowanie usług, analizowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Rzgów (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Karminek (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw kuchni krajów Europy Wschodniej, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Zakopane (małopolskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c z możliwością przedłużenia.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Piła (wielkopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw ukraińskich według przepisów domowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kielce (świętokrzyskie)
obróbka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy, oferta przeznaczona jest dla osób powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Sosnowiec (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie dań regionalnych kuchni tajskiej- dania w Wok-a- praca stojąca- wysokie temperatury- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działu, Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami sieci, Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
kucharz (polska regionalna kuchnia)
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2018-11-26 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni, praca w godzinach 05.00-13.00
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami przyjętymi w restauracji, współpraca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymanie czystości stanowiska pracy.
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Łódź (łódzkie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-09 - Tczew (pomorskie)
Rozwożenie towaru po mieście i okolicy, praca na magazynie, załadunek i rozładunek.
PPHU SAD Janusz Kazek - 2017-06-08 - Zduńska Wola (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, RÓWNIEŻ MIĘSNYCH: KEBABÓW, LAHMACUNÓW, SHISH-TAOUKÓW ITP. BEZWZGLĘDNA DBAŁOŚĆ O HIGIENĘ W LOKALU. MILE WIDZIANA PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO LUB TURECKIEGO - PRACA W ZESPOLE WIELOKULTUROWYM
kontakt przez PUP - 2020-10-29 - Łubowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (CV na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl)
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Paszkówka (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnej. Przyrządzenie potraw azjatyckich - kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy, obsługa klienta, dbanie o porządek w lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Konopiska (śląskie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
krojenie sałatek i przygotowywanie baru sałatkowego, obsługa kasy i terminala, krojenie mięsa nożem z kebaba, raz w tygodniu mycie lodówek i okapu, sprzątanie, odbieranie dostaw, przyjmowanie zamówień telefonicznie oraz przy kasie, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku zycia
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Sosnowiec (śląskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gostyń (wielkopolskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie się z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW I OBRÓBKA ART.SPOŻYWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowcówSPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTOŚCI, NACZYŃ, NARZĘDZI I SPRZĘTU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczyń odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorzałe (pomorskie)
produkcja dań z karty, produkcja wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
PPH A&W KONDRACCY S.J. - 2019-04-25 - Augustów (podlaskie)
Obróbka warzyw, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-10-30 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, sprzątanie stanowiska pracy, przyjmowanie i wykonywanie poleceń od szefa w języku bangla, czytanie przepisów i receptur w języku bangla
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Wyszków (mazowieckie)