KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie surówek, przygotowywanie kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów, obsługa opiekacza, szatkownicy.
Data publikacji: 2018-03-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów, obsługa opiekacza, szatkownicy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dyspozycyjność, sumienność, staranność, umiejętność obsługi urzadzeń kuchennych (opiekacz, szatkownica)znajomość kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 50
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.03.2018
Data dodania oferty pracy: 22.03.2018
Oferta pracy ważna do: 05.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków wg menu.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2017-11-06 - Oława (dolnośląskie)
obróbka wstępna produktów,sporządzanie posiłków,przygotowywanie imprez zbiorowych,utrzymanie czystości w miejscu pracy,
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osieczna (wielkopolskie)
Zarządzanie grupą pracowników, odpowiedzialność za jakość sporządzanych i wydawanych posiłków, samodzielne wykonywanie posiłków z zachowaniem obowiązujących receptur
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-05-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posiłków
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wróblew (łódzkie)
przygotowanie konkretnych dań na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mięs
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Przasnysz (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Kościerzyna (pomorskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznychzgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Małocice (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników Ośrodka
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-07 - Rów (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)
Znajomość pełnej kuchni ukraińskiej
PPHU Dziedzic - 2017-02-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażupraca pon.-sob. godz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ormiańskich, kontakt z klientem zagranicznym, korzystanie z przepisów w języku ormiańskim, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Dobryń Duży (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni międzynarodowej, układanie menu, sporządzanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w barze.
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-05-24 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
mobilna sprzedaż pasz dla zwierząt gospodarskich; obsługa sklepu paszowego: przygotowanie towaru, załadunek, dojazd do klienta
"PREM-VIT" Frątczakowie Spółka Jawna - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu komputerowego, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - Słubice (lubuskie)