KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej w/g oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
Data publikacji: 2019-11-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej w/g oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość kuchni wietnamskiej w/g oryginalnych receptur
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.11.2019
Oferta pracy ważna do: 19.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a250aa5bb4c98ccf73e0e6c0add94b0b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2017-01-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie domowych posiłków w Placówce Opiekuńczej
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Ścinawka Górna (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni, prace porządkowe, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
"MUR-BET" Adam Dumana - 2017-05-08 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2019-07-15 - Mielec (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Stowarzyszenie Wspólnota Polska Dom Polonii - 2019-05-24 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw o charakterze garmażeryjnym, dbanie o czystość w miejscu pracy
P.H.U. "KOMA" Marek Komajda - 2017-04-27 - Uniejów (łódzkie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska)
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2019-02-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-12-03 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Bełchatów (łódzkie)
Kontakt z dostawcami ze wschodu, przygotowywanie listy zakupów, posiłków, praca w kuchni, przygotowanie miejsca pracy, sprzątanie na koniec pracy,
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków -Wydawanie posiłów
BEATA RADKIEWICZ "BENITEX" - 2019-03-13 - Grzędy (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 8-19 w Ustroniu Morskim również w soboty i niedziele.
Mateusz Bętkowski BAR JAR - 2019-05-16 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Trzebosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań w/g receptur
KUPIECKO-WYTWÓRCZA SPÓŁDZIELNIA PRACY "SPOŁEM" - 2018-04-14 - Malbork (pomorskie)
produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Cibórz (lubuskie)
obróbka, przygotowanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz lub pizzer lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2017-12-13 - Żabno (małopolskie)
jw.
Cafe Bar Za Kioskiem - 2016-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków,- stosowanie zasad higieny pracy- przestrzeganie standardów restauracji dot. przygotowywania posiłków
DERKSEN POLSKA SP. Z O. O. /PPP Gliwice - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
malowanie, szpachlowanie
PRACE OGÓLNOBUDOWLANE ZBIGNIEW NASKRĘT - 2018-12-05 - Gniezno (wielkopolskie)
GOTOWANIE.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE., MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.BMIEJSCE PRACY I KONTAKT OSOBISTY -PRZECŁAW 120, TELEFONICZNY 698 630 124 LUB 514 440 072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2019-06-27 - Przecław (zachodniopomorskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)