KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) (J.WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) (J.WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 3聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca dwuzmianowa w godz. 10.00-21.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) (J.WIETNAMSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 18.12.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe -gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego na poziomie komunikatywnym w mowie i w pi艣miezakres obowi膮zk贸w: wyb贸r surowc贸w, przygotowywanie da艅 i surowc贸w wietnamskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie gulaszu, farsz贸w do nale艣nik贸w, sur贸wek, da艅 dnia itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Realizacja zam贸wie艅. - Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przew贸z rzeczy
Firma Us艂ugowa TRANS-MAR M.Poniewierski Ole艣nica - 2017-02-17 - Ole艣nica (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni z wdro偶onym HCCP.produkcja 呕ywno艣ci od podstaw do finalnego produktu.Obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa,praca w kuchni przy produkcji wyrob贸w macznych.sprzatanie pomieszcze艅 kuchennych
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-08-22 - Sulbiny (mazowieckie)
.
P.P.U.H. "DIANA" Halina i Antonii T臋偶yccy - 2016-05-25 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz; oferta do osoby bezrobotnej powy偶ej 30 roku 偶ycia, pozostaj膮cej bez zatudnienia min. 12 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Sok贸艂ka (podlaskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue Sp贸艂ka Cywilna Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-07-31 - Mokobody (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂kow
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Rzeczna (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 m偶cznych, mi臋snych z kuchni ukrai艅skiej, obr贸bka termiczna uprzednio przygotowanych da艅, po sko艅czonej pracy czyszczenie sprz臋tu kuchennego, mycie pod艂贸g, sto艂贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1. Jan Go艂臋biewski - Handel Obwo藕ny i Stacjonarny 2. "Eden" Jan Go艂臋biewski - wsp贸lnik Sp贸艂ki Cywilnej - 2017-04-06 - Rajgr贸d (podlaskie)
fakturowanie
P.P.U.H. "POL-MAR" Marek Nied藕wiedzki 艁obez - 2018-02-01 - 艁obez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w np. dania mi臋sne, sa艂atki, makarony
RESTAURACJE WITKOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
szycie na maszynie Durkopp
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej- znajomo艣膰 przepis贸w da艅 kuchni indyjskiej- znajomo艣膰 przypraw kuchni indyjskiej- obs艂uga maszyn niezb臋dnych do przygotowywania da艅
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅
ZOT Zarz膮dzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Przygotowanie dwudaniowych obiad贸w dla dzieci w sto艂贸wce szkolnej, wsp贸艂praca z intendentem, zarz膮dzanie pracownikami pomocy kuchennej.Godziny pracy: od 6.00 do 14.00
Szko艂a Podstawowa nr 34 im. J贸zefa Malewskiego - 2018-07-16 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym; znajomo艣膰 HACCP; ksi膮偶eczka sanepidowska; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami; w艂a艣ciwe wydawanie i rozdzia艂 gotowych potraw zgodnie ze stanem 偶ywienia; utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-10 - Gliwice (艣l膮skie)
sta偶 - zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppo偶, z organizacja pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentem oferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, z obowiazujac膮 dokumentacj膮 rozliczeniow膮 z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, poznanie wla艣ciwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania, magazynowania, zamra偶ania i rozmrazania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w , sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciwa obr贸bk膮 mi臋s oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja dan garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, sporzadzanie karty menu, opracowanie jad艂ospisu imprez okoliczno艣ciowych wg zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣cia i ilosci膮 produkcji, opracowanie w艂asnego przepisu kilinarnego, w艂asciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZ脫R NAD HIGIEN膭 OSOBIST膭 I ODZIE呕膭 ROBOCZ膭. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
Wyrabianie pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, kuchnia polsko-w艂oska.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, 艣rednie gastronomiczne lub do艣wiadczenie na ww. stanowisku; sumienno艣膰, punktualno艣膰, odpowiedzialno艣膰; zakres obowi膮zk贸w: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obs艂uga klient贸w, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zam贸wie艅; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWA艁 S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci; dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac po艣r贸d poszczeg贸lnych pracownik贸w kuchni, ustalanie elastycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i zasad higieny w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o czysto艣膰 i odpowiednie przechowywanie potraw i produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dorotowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2016-11-07 - Radocza (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
zgodnie z charakteystyk膮 pracy
PPHU ACWADOR Sp.J. R. D. D. Ko艂odziejczak - 2017-12-13 - Prokop贸w (wielkopolskie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
WS SP Z.O.O - 2018-11-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 i przystawek rybnych;- czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮 i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obs艂uga kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-08-24 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)