KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Branża gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
Data publikacji: 2018-10-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2018
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2018
Oferta pracy ważna do: 16.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (śląskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
wg stanowiska pracy
Skoczylas Sylwia STARA KARCZMA - 2018-03-07 - Chocianowice (opolskie)
obsługa klienta, sprzedaż odzieży damskiej
Cayman - 2018-07-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o porządek na miejscu pracy, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Usługi Gastronomiczne HORYZONTALNA 4A Magdalena Ryznar - 2017-09-15 - Legnica (dolnośląskie)
j.w
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Poznań (wielkopolskie)
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - Oława (dolnośląskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Miechucino (pomorskie)
jw
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów wietnamskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Brak danych
Bohema, Monika Kurza - 2017-02-01 - Supraśl (podlaskie)
Sporządzanie potraw według przepisów, układanie menu, nadzór nad jakością zamówień, dekorowanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
P.U.H. "ARTEX" PIOTROWSKI ARTUR - 2017-05-16 - Łężyny (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, dań rybnych oraz sezonowych, dbanie o zaopatrzenie wraz z szefem kuchni, stała weryfikacja jakości potraw oraz ich dat przydatności.
Firma Handlowa Karmazyn Bożena Dudzik - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w zajęciach, opieka nad dziećmi
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa Włodzimierz Kosiński - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-11-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw luchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie-przygotowanie posiłków doskonałej jakości
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA - 2016-06-14 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
znajomość zasad żywienia i dietetyki, przygotowanie potraw zgidnie z menu, dbanie o jakość wydawanych dań (zgodnie z programem stażu)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków; wynagrodzenie od 12,00 zł do 16,00 zł za godzinę;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ksawerów (łódzkie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obsługa klienta.Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie Elif Kebab AuchanKontakt kandydatów z pracodawcą teloefonicznyOferta znajduje się w sali G
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babimost (lubuskie)