KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw według harmonogramu kuchni- tworzenie zamówień na art. spożywcze potrzebne do potraw z menu- organizacja pracy kuchni i tworzenie menu
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw według harmonogramu kuchni- tworzenie zamówień na art. spożywcze potrzebne do potraw z menu- organizacja pracy kuchni i tworzenie menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2019
Data zakończenia pracy: 31.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 10.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7168338a08e0847ff138c0557b44406d
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-09-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu w karcie, odpowiedzialność za przygotowanie inwentaryzacji stanu zasobów w magazynie przed rozpoczęciem pracy, zachowanie w czystości miejsca pracy, praca oparta na standardach HACCP
HOTEL Solisko, s.r.o. - 2016-07-19 - Słowacja (Słowacja)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Obowiązki związane z wykonywanym zawodem. Praca na kuchni.
AUTO-HANDEL Agnieszka Szczapa - 2017-03-27 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z zawodem
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-04-06 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kraków (małopolskie)
-
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2016-03-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, przygotowywanie deserów, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, opracowywanie receptur potraw, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujacych w karcie potrawpraca dwuzmianowa w godz. 6.00-24.00
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych (pierogi)
Enter Michał Isalski - 2018-08-02 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-02 - Przemyśl (podkarpackie)
Wymagane prawo jazdy kategorii B. Wynagrodzenie do ustalenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
IMR FUH IRENEUSZ RYCHCIK - 2016-10-28 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy, Wszystkie czynności zlecone przez przełożonego szefa kuchni. Zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie. Praca w Niemczech14806 14806 Bad Belzig, Wittenberger Str 14
GASTAMO JOB SERVICE Kamil Kmiecik - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Przygotowanie posiłków oraz ciasta na pizze
"SiM" Kinga Liszka - 2016-10-14 - Bochnia (małopolskie)
zgodny z zawodem
Szkoła Podstawowa im Ks. Prałata Józefa Waląga - 2016-10-07 - Koźliny (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami z karty oraz na zamówienie (imprezy okolicznościowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Świdnica (dolnośląskie)
Produkcja i pakowanie dań z zakresu kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, kresowej. Praca na umowę zlecenie, 40 godz./tydz.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-30 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem , praca w ośrodku wczasowym LIMAJNO w Swobodna
Przedsiębiorstwo Handlowe REMKAR - 2016-04-25 - Swobodna (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiemmile widziane osoby niepełnosprawnegodz. pracy 6.00-14.00, 12.00-18.00sobota do godz. 14.00
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i części wspólnych obiektu, sprzątanie terenu zewnętrznego.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla grup pielgrzymowych oraz dla gości zewnętrznychGodziny pracy: 6-14; 11-19Miejsce pracy: Archidieciezjalny Dom Rekolekcyjny w Gietrzwałdzie
Archidiecezja Warmińska - 2019-07-05 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań i potraw z zakresu kuchni chińskiej przy zastosowaniu oryginalnych przypraw i dodatków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2016-05-18 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński - 2018-10-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)