KUCHARZ Łódź oferta pracy Szkoła Podstawowa nr 65
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów z przestrzeganiem zasad zdrowego żywienia.
Data publikacji: 2020-01-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 65
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pojezierska 10, 91-322 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów z przestrzeganiem zasad zdrowego żywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa nr 65
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Pojezierska 10, 91-322 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Pojezierska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.01.2020
Oferta pracy ważna do: 14.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3079a9e66b8208ec817e5149b732486e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LIDER" BARBARA WILK - 2019-12-30 - Rudna Mała (podkarpackie)
Naprawa pojazdów samochodowych.
OLIWERA Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2020-01-22 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-06-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-07-20 - Siedlce (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-03-20 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Wyrób kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Tarnów (małopolskie)
Praca w Kamieniu Śląskim.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-09-15 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (śląskie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca w godz. 10:00-18:00, wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH PRODUKTÓW, SAMODZIELNOŚĆ NA KUCHNI, KREATYWNOŚĆWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00/22:00PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Spółka Jawna - 2018-04-24 - Człuchów (pomorskie)
dbanie o porządek wokół holelu, naprawa usterek na terenie hotelu
F.H.U. "MALWA" Malwina Strama-Koczur - 2017-01-20 - Poręba Wielka (małopolskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA W GODZ. OD 08:00 DO 20:00.
FORTE Paweł Nykiel - 2018-02-22 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie potraw rosyjskiej regionalnej kuchni (pierogi, czeburaki, chaczapuri, zupy), dowóz do klienta
kontakt przez PUP - 2020-05-12 - Łuków (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni EGIPSKIEJ.- Godziny Pracy: 9:00-17:00 + soboty, niedziele.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Katowice (śląskie)
Kucharz/ka ew. pomoc kuchenna.
MOTEL ZACISZE JABŁOŃSKI, ŁAPIŃSKI, KUCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2020-07-15 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Lubin (dolnośląskie)
prowadzenie baru piwnego wraz ze sporządzaniem potraw z zakresu małej gastronomii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
produkcja galaret, pierogów,
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2016-09-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie potraw kuchni tureckiej i pakistańskiej. Obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek i czystość w lokalu. Kontakty z dostawcami towaru również z zagranicznymi.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-08-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)