KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - samodzielne przygotowywanie potraw kuchni uzbeckiej np. MONTE, SOMSA, PLUF
Data publikacji: 2019-10-25
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- samodzielne przygotowywanie potraw kuchni uzbeckiej np. MONTE, SOMSA, PLUF
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość receptur kuchni uzbeckiej- umiejętność przygotowywania potraw: MONTE, SOMSA, PLUF
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.10.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2fc79b7080be9ca870d0a6b737e32fb0
Podobne oferty pracy
Gotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowanie potraw od podstaw
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-08-07 - Lubichowo (pomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-06-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie menu, prowadzenie ewidencji asortymentu kuchni, przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturami i księgą przepisów, realizacja zamówień, sporządzanie raportów food cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Płock (mazowieckie)
opieka nad osobami starszymi, organizowanie czasu wolnego, dbanie o czystość, ubieranie, podawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
gotowanie potraw wg przepisów i menu wydawanie gotowych dań dbanie o towar, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Wymagana znajomość podstawowych działań matematycznych:dodawanie, odejmowanie, mnożenie
BAR "KOLOROWA" S.C. - Henryk Pogoda i Maria Pogoda - 2016-02-12 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowywanie produktów (obróbka wstępna), przygotowywanie posiłków dla młodzieży i dorosłych, dbanie o stanowisko pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. jedna zmiana 6-14 lub 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: s.maria.monika87 (at) gmail.com lub 512 951 749
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy im. Matki Teresy Potockiej - 2018-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie zawodowe, wyższe kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; kurs kwalifikacyjny w dziedzinie pielęgniarstwa anestezjologicznego i intensywnej opieki; prawo do wykonywania zawodu; obowiązki pielęgniarki w dziale anestezjologii; dwie zmiany po 12 godz.; miejsce pracy Knurów;
SZPITAL W KNUROWIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA - 2017-04-21 - Knurów (śląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami i wytycznymi
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Oleśnica (dolnośląskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "Dafmar" DAWID MARCINKOWSKI - 2018-06-19 - Kościan (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2017-07-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Radom (mazowieckie)
jw.
Szpital Praski pw. Przemienienia Pańskiego Sp. z o.o. - 2018-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
bieżące kontakty z chińskojęzycznymi klientami firmy, sporządzanie ofert i raportów w języku chińskim, praca na rzecz rozwoju bazy klientów firmy
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracowni - 2019-07-16 - Poznań (wielkopolskie)
Gotowanie potraw włoskich i polskich według receptur praca w restaracji polsko-włoskiej.Miejsce pracy: Czekoladowa Bielany Wrocławskie Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warka (mazowieckie)
prace związane ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Krzeszowice (małopolskie)
prace konserwatorskie związane m.in z umiejętnością spawania , naprawy bieżace, proste prace budowlane
Fabryka Mebli Taranko Aleksander Taranko w Morągu - 2018-08-03 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie biblioteki w Mścicach, prowadzenie zajęć edukacyjnych z czytelnikami, praca w programie MAK
Gminna Biblioteka Publiczna w Będzinie - 2017-04-20 - Mścice (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze przy produkcji garmażeryjnej
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Morawica (małopolskie)
W/g stanowiska.
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2019-09-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
HEYRO Edyta Królikowska - 2016-04-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-01-04 - Jasło (podkarpackie)
Restauracja w centrum miasta, serwująca nowoczesną kuchnię europejską poszukuje kucharzy. Jęsli chcesz się uczyć, pracować w młodym zespole, masz energię do działania, to praca dla Ciebie. Na początek umowa zlecenie, praca wg grafiku.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2018-07-25 - Łososina Dolna (małopolskie)