KUCHARZ Kielce oferta pracy "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: W/g stanowiska.
Data publikacji: 2019-09-24
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św. Leonarda 6, 25-311 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: W/g stanowiska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, handlowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Św. Leonarda 6, 25-311 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt tel 41/344-32-79 lub osobisty wraz z CV w godz od 8.00-15.00 pokój 20 ,,C'' lub e-mail; kadry (at) spolem.net.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Wskazany kontakt tel 41/344-32-79 lub osobisty wraz z CV w godz od 8.00-15.00 pokój 20 ,,C'' lub e-mail; kadry (at) spolem.net.pl, Godziny : 8.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Św. Leonarda
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.09.2019
Oferta pracy ważna do: 21.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?627c2d587bbd12cd15a435416b8e9362
Podobne oferty pracy
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-03-20 - Tczew (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie nie porządek w kuchni.Praca w godzianch 11-21Miejsce pracy: Wrocław, ul. Strońska Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lata sala G
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
utrzymywanie czystości w wybranych obiektach
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI SILVER DRAGON.WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZETWARZANIA DAŃ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 6 MIESIĘCY. PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM.PRACA W GODZINACH 8:00-12:00
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
opieka nad dzieckiem autystycznym
Domowe Przedszkole KAROLINKA Joanna Adamska w Jędrzejowie - 2016-10-05 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-05-06 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-18 - Skarszewy (pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie , sprzątanie, wydawanie posiłków
Sławomir Rusek PIWNICZKA ŁASUCHA - 2019-07-03 - Chodzież (wielkopolskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu, sprzątanie, zmywanie.
Niepubliczne Przedszkole "BAJKOWY DOM" - 2016-09-21 - Jabłonna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w stołówce
"Tęczowy Dom" Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Benedyktynek Misjonarek - 2018-03-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie kuchni orientalnej, szcze4golnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznejdwie zmiany 5-17
Aspen-Res sp. z o.o. - 2017-03-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-10-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
aktywna sprzedaż produktów wietnamskich, dostarczanie klientom informacji o produktach firmy, zamawianie towaru i przyjmowanie dostaw, współpraca z handlowcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w godzinach 7-19 zgodnie z wyznaczonym grafikiem.
20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny - 2019-03-08 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
produkcja galaret, pierogów,
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2016-09-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-10-24 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów, nadzorowanie pracy w kuchni, nadzór na jakością posiłków.
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2018-07-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)