KUCHARZ Łódź oferta pracy POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 560 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Data publikacji: 2020-01-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gazowa 8, 91-076 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 560 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 560 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Krokusowa 15/17, 92-101 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Krokusowa
Numer budynku pracodawcy: 15/17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.01.2020
Data dodania oferty pracy: 07.01.2020
Oferta pracy ważna do: 06.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2bb13ff744914b5ca3a87839c8a5d78f
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Głogów (dolnośląskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
.
Dom Pomocy Społecznej w Zimnowodzie - 2019-04-24 - Zimnowoda (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Niepubliczne przedszkole Akademia Przedszkolaka - 2016-03-11 - Olkusz (małopolskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; dyspozycyjność, motywacja do podjęcia zatrudnienia, doświadczenie na produkcji mile widziane; zakres obowiązków: praca na linii produkcyjnej, montaż elementów zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi, ilościowymi, selekcjonowanie i pakowanie elementów, sprawdzanie elementów pod względem jakościowym i ilościowym; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice, Leonarda da Vinci;
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Gliwice (śląskie)
j.w.
Przedszkole Nr 156 - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywawanie posiłków.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - Dąbrowy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2017-01-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków z menu, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Milicz (dolnośląskie)
Praca w kuchni, gotowanie tradycyjnych, domowych potraw.
"SoLej"SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-16 - Janowa Góra (dolnośląskie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Umiejętność konfigurowania i zarządzania przełącznikami CISCO Catalyst serii 2960s, 3750, 6500, NEXUS 7k, NEXUS serii 3k; konfigurowania i zarządzania urządzeniami równoważącymi ruch firmy CISCO serii ACE30; konfigurowania i zarządzania przełącznikami sieciowymi firmy HP serii 10500; konfigurowania i zarządzania ruterami firmy CISCO serii ASR1002; konfigurowania i zarządzania urządzeniami filtrującymi ruch firmy CheckPoint serii 12607, Fortinate serii FG3140; konfigurowania i zarządzania urządzeniami IPS firmy IBM Proventia, znajomości protokołów i mechanizmów działających w sieciach LAN a w szczególności: spannig-tree, VPC, IRF, LACP, QoS; znajomości protokołów działających w sieciach rozległych: protokoły routingu (OSPF, BGP, EIGRP); rozwiązywania problemów sprzętowych, naprawa oraz wymiana podzespołów zgodnie z procedurami serwisowymi Cisco, HP, CheckPoint, Fortinet.
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie dań: kebab, biriani, grill; przygotowywanie ryżu; kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni, odczytywanie przepisów w języku bengalskim, tworzenie menu
MAST KEBAB MARTYNA DOREŃ - 2019-09-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków/pizza, kebab, dania obiadowe/
Przedsiębiorstwo "Anna" Tomasz Górski - 2016-06-06 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, komponowanie przypraw, sprzątanie
ASIAN BHOMI ENTERPRISES Sp.z o.o. - 2019-04-16 - Grajewo (podlaskie)
Wyrabianie ciasta oraz wałkowanie, lepienie i formowanie wyrobów mącznych (pierogów i kluisek itp.), gotowanie, schładzanie oraz odważanie produktów. Kompletowanie zamówień klienta. Dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz na hali produkcyjnej.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Chełm (lubelskie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Usługowo- Handlowa - 2016-04-27 - Koprzywnica (świętokrzyskie)
gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
MAREK WINIAREK - 2019-05-28 - Czachówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
"KRA-BIN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-22 - Kłobuck (śląskie)
Ze względu na profil firmy, która specjalizuje się w przygotowywaniu wszelkich potraw kuchni hinduskiej, oferta pracy dotyczy zatrudnienia kucharzy wyłącznie kuchni hinduskiej.40 godzin pracy miesięcznie
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych w Żninie
KMORDER Sp. z.o.o. - 2017-09-20 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
ze skierowaniem - po stażu; wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie ogólnokształcące; charakterystyka pracy: praca w kuchni; umowa o pracę na czas okerślony, jedna zmiana, godziny 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie i sprzedaż ciepłych dań
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
smażenie ryb i mięs, gotowanie zup i sosów, przygotowywanie deserów i sałatek.
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
NAZAR FAST FOOD S.C. - 2016-05-10 - Gdynia (pomorskie)