KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw np. kuchni wietnamskiejGodziny pracy: 10-18, 14-22.
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw np. kuchni wietnamskiejGodziny pracy: 10-18, 14-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + zakwaterowanie + wyżywienie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- ukończony kurs technika przyrządzania potraw- umiejętność przyrządzania potraw oraz znajomość kuchni wietnamskiej, oryginalnych receptur kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy ważna do: 29.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?07013f0dfcd16b7f7296851a254149b9
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2018-12-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
obieranie warzyw, robienie surówek, przygotowywanie i przyprawianie mięs do pieczenia i gotowania, gotowanie zup, przygotowywanie sosów, dekoracja potraw, przygotowywanie deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie lodówek, wydawanie potraw.
Spółka Cywilna Handlowo-Usługowa "Eureka" - 2016-07-11 - Uniegoszcz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zboiska (podkarpackie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-04-18 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie obiadów,- porcjowanie mięsa,- przygotowywanie surówek i sałatek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrządzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, w których przygotowywane są posiłki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak - 2017-06-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw i posiłków w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Radom (mazowieckie)
telefoniczna obsługa klientów, przyjmowanie wniosków oraz reklamacji złożonych przez klienta, sprzedaż produktów i usług oferowanych przez spółkę, udzielanie informacji i wyjaśnień w zakresie m.in. taryf, cenników, promocji
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
wg stanowiska, praca w restauracji w Lubomierzu
SOPRANO DAMIAN CHŁAP - 2018-09-18 - Lubomierz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierzęcice (śląskie)
prowadzenie kuchni, samodzielne przygotowywanie potraw, smażenie mięs, miejsce pracy Bar "Pirat"- Krynica Morska
Dariusz Murawski - Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "DARMUR" - 2016-05-18 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STAROŃ - 2017-03-24 - Łagów (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodny z charakterystyką pracy
PPHU LAWA Marek Penkala - 2017-03-20 - Pleszew (wielkopolskie)
Ochrona obiektów. Kontrola oraz ewidencja osób i pojazdów. Praca w patrolu interwencyjnym.
Musi Spółdzielnia Usługowa w Gdańsku - 2015-12-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesięcy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (śląskie)
Patrz program stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pozyskiwanie kamienia naturalnego, gipsu, wapienia, kredy, łupek. Obsługa maszyn do obróbki kamienia, ręczne obrabianie kamienia, szlifowanie, cięcie.
kontakt przez OHP - 2018-11-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, zamawianie produktów u bengalskich dostawców potrzebnych do przygotowywania potraw, informowanie klientów o oferowanych produktach
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
ARMANDO Jerzy Wilkoszewski - 2018-08-16 - Radomsko (łódzkie)