KUCHARZ Legnica oferta pracy Firma Handlowo - Usługowa "BOŻENA" Chmielewska Bożena
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków, sprzątanie
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Legnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo - Usługowa "BOŻENA" Chmielewska Bożena
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Złotoryjska 178/184, 59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków, sprzątanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Zatrudnienie od zaraz. Miejsce wykonywania pracy Stołówka "Bozena" ul. Złotoryjska 178/84 L-ca. Praca w godz. 06.00.-14.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Legnica
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz lub pomoc kuchenna, wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo - Usługowa "BOŻENA" Chmielewska Bożena
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą codziennie w godzinach od 06.00-09.00 ul. Złotoryjska 178/84 Legnica, Tel : 663 911 311
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: 663 911 311
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Legnica
Gmina pracodawcy: Legnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2019
Oferta pracy ważna do: 07.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Hotel Kuźnia Napoleońska - 2016-08-05 - Paprotnia (mazowieckie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Gubin (lubuskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie oryginalnych dań kuchni chińskiej wg oryginalnych procedur, praca w godzinach 09.00 - 24.00, praca w S-cu, ul. Warszawska 12 + miejsce wskazane przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Sosnowiec (śląskie)
obsługa maszyn do produkcji opakowań tekturowych gł. nakładanie płyttekturowych na maszynę oraz przepuszczenie przez maszynę celemwykonania nagnieceń (bigów) lub nacięć (szczelin)następnie ułożenie płytna stosie. Praca w godz. 6-14, 14-21
P.P.H.U. Pakcer sp.j - 2018-10-04 - Tułowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
czynności związane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddziały szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz właściwego wykańczania potrawStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potrw wg receptur oraz ilosciowego zapotrzebowania na dany dzień. przyjmowanie towaru. Pobieranie towaru z magazynu. Dbałość o porzadek w miejscu pracy. współpraca z Kierownikiem bloku żywieniowego oraz Szefem Kuchni. Miejsce pracy: ul. Wilanowska 31Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj: 3 lata.Kontakt kandydatów z pracodawcą: krzysztof (at) wroclawskicatering.plPraca na jedną zmianę. Saloa G
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ OBIADOWYCH,SPORZĄDZANIE PRZEKĄSEK,PRZYJMOWANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie prób do badań i realizacja badań laboratoryjnych, prowadzenie dokumentacji badań zgodnie z zasadami Doberej Praktyki Laboratoryjnej ( DPL), opracowywanie i wdrażanie nowych metod analitycznych w standardach DPL, przygotowywanie raportów końcowych dla zleceniodawców.
INSTYTUT CIĘŻKIEJ SYNTEZY ORGANICZNEJ "BLACHOWNIA" - 2019-02-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Obróbka wstępna warzyw, mycie naczyń i zastawy stołowej, pomoc w kuchni przy produkcji. Praca na umowę o pracę w godz. 6:30-18:30 w systemie równoważnym w Kołobrzegu.
"Albax" Sp. z o.o. (O.W. Kielczanka) - 2017-03-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla 100 osób. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca jednozmianowa: 5:30-17:30; system pracy/12/24; praca wg grafiku caly tydzień. Wcześniejszy kontakt telefoniczny: 71 336 70 07. Oferta dostępna w sali G
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Koło Wrocławskie - 2017-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
ANWIT S.C. Ryszard Uruski & Witold Uruski - 2018-03-21 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkolnej (odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, ścisłe przestrzeganie receptur, norm żywieniowych, zasad technologicznych żywienia, przepisów higieniczno-sanitarnych, uczestniczenie w układaniu jadłospisu)
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Krosno (podkarpackie)
samodzielne przygotowanie potraw
"KUCHNIA U MACIEJA" MACIEJ NOWAK - 2017-09-22 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Warszawa (mazowieckie)
- przyrządzanie posiłów,- dbanie o czystość kuchni,- zamawianie towaru.
SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz - 2019-01-07 - Międzychód (wielkopolskie)
Pomoc w przygototwaniu jedzenia, posiłków, sprzatanie miejsca pracy, krojenie warzyw, mięsa. Około 150 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 24 miesiące.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w barze.
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-05-24 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)