KUCHARZ Legionowo oferta pracy Carska s.c. Beata Bicz Renata Fabijańczuk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 16 - 20 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Legionowo (mazowieckie)
Pracodawca: Carska s.c. Beata Bicz Renata Fabijańczuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zegrzyńska 1 B, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 16 - 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: od 16zł/h do 20zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legionowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legionowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 16 - 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
lub praktyka zawodowa- 3 lata. Wymagane dokumenty na rozmowę: CV.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Carska s.c. Beata Bicz Renata Fabijańczuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Zegrzyńska 1 B, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Ulica pracodawcy: Zegrzyńska
Numer budynku pracodawcy: 1 B
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy ważna do: 04.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f853344b43c882641e44ea30d993db88
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z menu kuchni europejskiej, obsluga sprzętu gastronomicznego. Praca na umowę zlecenia; ok. 168 godzin pracy miesięcznie. elastyczny czas pracy-dyspozycyjnośc w godz. 9:00-21:00. Proponoawny okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferat dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-02-24 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ I NEPALSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE MENU RESTAURACJI.
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
samodzielne sporządzanie potraw ze sztuką kucharską
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Karczma Dębowa Michał Zawiślak - 2017-06-09 - Krasnobród (lubelskie)
- skręcanie korpusów sprzętów gastronomicznych- wyposażanie w elementy elektroniczne- kontrola jakości produktu
MP MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-23 - Palmiry (mazowieckie)
Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-01-20 - Duchnów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
wg stanowiska
Salon "MAŁGORZATA" Małgorzata Gmurzyńska - 2018-06-18 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, deseró z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych
Archidiecezjalny Ośrodek Charytatywny CARITAS Archidiecezji Warmińskiej w Rybakach - 2019-05-20 - Rybaki (warmińsko-mazurskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane 2 lata doświadczenia oraz książeczka sanepidowska.
PPHU WA-BI - 2016-09-29 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie posiłku, pomoc w kuchni
PPHU PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE PAWEŁ BOROWSKI - 2018-11-13 - Konin (wielkopolskie)
praca przy produkcji suplementów diety, pakowanie,obsługa prostych maszyn, sprzatanie swojego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Milanówek (mazowieckie)
WSPARCIE PRZY OBSŁUDZE NA SALI KONSUMCYJEJ, WYKONYWANIE INNYCH PRAC GOSPODARCZYCH
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z O.O. - 2017-11-21 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań, girl , kebab
DENIZ TURECKI KEBAB BAYSAL SÜLEYMAN - 2017-05-08 - Bytów (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw tureckich w lokalu gastronomicznym oferującym tradycyjne dania tureckie.- Wynagrodzenie: 2300 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagana. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób.
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Katowice (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kreatywność w przygotowywaniu potraw, organizacja pracy własnej umiejetność pracy w zespole oraz kultura osobista.
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-08-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
Zdrojowa Rent Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Kraśnik (lubelskie)
produkcja wyrobów jubilerskich
ALEKSANDRA Spółka Jawna Marietta Sząszor Wiesław Sząszor - 2016-04-21 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2018-03-30 - Gubin (lubuskie)
Praca w barze mlecznym, wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kwalifikacji.
BAR MLECZNY "POŁUDNIOWY"S.C. JADWIGA MOSKAŁA, ANNA LEKKI - 2019-07-25 - Kraków (małopolskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca 2-3 dni w tygodniu pomiędzy godz. 12.00-22.00 pomiędy pn a nd w zależności od potrzeb. Minimalna liczba godzin do przepracowania w tygodniu: 20, proponowane wynagrodzenie: 14,7 zł brutto/godz.
V&M Studio Sp. z o. o. - 2019-07-22 - Bielsko-Biała (śląskie)