KUCHARZ Konin oferta pracy PPHU PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE PAWEŁ BOROWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłku, pomoc w kuchni
Data publikacji: 2018-11-13
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: PPHU PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE PAWEŁ BOROWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 MAJA 35, 62-500 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłku, pomoc w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godziny pracy7-1511-1917-03
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Konin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
PPHU PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE PAWEŁ BOROWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
SOSNOWA 2 A, 62-513 Brzeźno, powiat: koniński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: koniński
Gmina pracodawcy: Krzymów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzeźno
Ulica pracodawcy: SOSNOWA
Numer budynku pracodawcy: 2 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.11.2018
Data dodania oferty pracy: 13.11.2018
Oferta pracy ważna do: 12.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-08-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
Według stanowiska
ANZATI Marta Kapuścińska - 2017-08-29 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
pakowanie, przepakowywanie, skanowanie, sortowanie towaru oraz klasyfikacja według wyznaczonych norm wprowadzanie artykułów do komputera
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu ( śniadanie , obiady , kolacje)
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-05-18 - Chodzież (wielkopolskie)
ROZLICZANIE DOKUMENTÓW, NADZÓR NAD PODLEGŁYMI PRACOWNIKAMI GOSPODARCZYMI, NADZÓR NAD SPAWACZAMI, ZAOPATRZENIE PUNKTU W ŚRODKI DEZYNFEKUJĄCE I MATREIAŁY DO REMONTU KONTENERÓW, NADZÓR NAD SEGREGACJĄ SUROWCA, ROZŁADUNKIEM NACZEP I KONTENERÓW.
ZAKŁAD ROLINICZO-PRZEMYSŁOWY "FARMUTIL HS" S.A - 2016-11-04 - Prusice (dolnośląskie)
wykonywanie czynności gastronomicznych, przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - placówka w Głogowie - 2017-01-27 - Głogów (dolnośląskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-02-07 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
PHU Szwalnia s.c. - 2018-11-16 - Sztum (pomorskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków w kuchni i przygotowanie stołówki.
CENTRUM NAUKI I WYPOCZYNKU "GREEN REST" SPÓŁKA CYWILNA PIECH, CYMBAŁA - 2017-08-25 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
zagęszczanie powierzchni, wyrównanie powierzchni
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Brzana (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-08-13 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem, wydawanie posiłków, termiczna obróbka warzyw i mięs, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-07-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
-
"Parkiet System Serwis" Jarosław Bezdziel - 2017-08-30 - Studzianki (podlaskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2018-10-09 - Sochaczew (mazowieckie)
ref. wynagrodzenia dla os. do 30 r.ż.prowadzenie ksiąg podatkowych, sporzadzanie list płac, sporzadzanie deklaracji do ZUS i US, kontakt z klientem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-01-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
szpachlowanie, malowanie, murowanie i układanie galzury;
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie pod instalacje wodno-kanalizacyjne, montaż instalacji, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Stare Żukowice (małopolskie)
- kucharz
RSF Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kombornia (podkarpackie)
Współpraca oraz wymiana informacji z zespołem technicznym w Indiach i Polsce i innych krajach w Europie
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PPHU INSTAL CHEMIK - 2016-07-15 - Kowalew (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
Przedsiębiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Usługowe FORMA Przemysław Kleszcz - 2018-08-22 - Leśna (dolnośląskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)