KUCHARZ Kwidzyn oferta pracy "HOTEL - MAXIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: samodzielna praca na stanowisku, przygotowanie posiłków z karty menu, produkcja potraw na imprezy rodzinne i bankiety, tworzenie nowego menu, zamawianie i przyjmowanie towaru do magazynu
Data publikacji: 2019-11-21
Lokalizacja: Kwidzyn (pomorskie)
Pracodawca: "HOTEL - MAXIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SŁOWIAŃSKA 10, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielna praca na stanowisku, przygotowanie posiłków z karty menu, produkcja potraw na imprezy rodzinne i bankiety, tworzenie nowego menu, zamawianie i przyjmowanie towaru do magazynu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
bruttowysokość wynagrodzenia zależna od poziomu umiejętności i doświadczenia zawodowego
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kwidzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kwidzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kwidzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 3 lata doświadczenia zawodowego w gastronomii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"HOTEL - MAXIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Adres pracodawcy:
SŁOWIAŃSKA 10, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kwidzyński
Gmina pracodawcy: Kwidzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kwidzyn
Adres strony pracodawcy: http://www.maxim-kwidzyn.pl
Ulica pracodawcy: SŁOWIAŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9ac2d59338798bf9a1730a68c51d075d
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Większyce (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI INDYJSKIEJ, PODAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Łódź (łódzkie)
gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracjiPraca w KonarachZapewnione zakwaterowanie Konary 148 (dojazd własny)
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-06 - Krzywaczka (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Siemiatycze (podlaskie)
Kontakt osobisty, telefoniczny pod nr: 33 872 38 00 lub CV na maila: recepcja (at) paszkowka.pl. Przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska). Praca w ruchu ciągłym. Wynagrodzenie: 12-15 zł netto/godz.
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Paszkówka (małopolskie)
jw.
"BIO-OGRÓD-LAS-SERWIS" MACIEJ CHOJNACKI - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup, przyrządzanie mięs z wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-10-21 - Karczowiska (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań i deserów z kuchni japońskiej.
HS Szymon Falski - 2017-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizdów (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni międzynarodowej, układanie menu, sporządzanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw i ilość oraz wagę wydawanych porcji, współpraca przy planowaniu jadłospisu z uwzględnieniem diet, dbałość o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przerobów mącznych oraz przetworów, troska o racjonalne wykorzystywanie produktów żywnościowych i sprzętu kuchennego, utrzymywania w należytym stanie maszyn i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchenno- magazynowych. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony. Zmiany w zakresie godzin 08.00-20.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2017-11-08 - Rzadkowo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-06-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie i obróbka dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Obsługa frezarek obwiedniowych do nacinania kół zębatych
P.P.U.H. GÓRMICH s.c. - 2018-04-23 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2018-05-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-03-18 - Radlin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-09 - Funka (pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Wieliczka (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
zakup materiałów i wyrobów u chińskich dostawców, wspomaganie pracy chińskich handlowców, odpowiedzialność za porządek w magazynie z produktami, wykonywanie poleceń prezesa
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potra, tworzenie menu restauracji, organizacja zaopatrzenia restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-11-29 - Żelechów (mazowieckie)