KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa urządzenia: melaxer firmy Hendi- obsługa grilla gazowego Adessa, Thermomix- obsługa blendera Kitchen Aid- przygotowanie przystawek zimnych oraz gorących- przygotowywanie sałatek, surówek oraz układanie półmisków do bufetuGodziny pracy: 6-14, 14-22.
Data publikacji: 2019-09-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługa urządzenia: melaxer firmy Hendi- obsługa grilla gazowego Adessa, Thermomix- obsługa blendera Kitchen Aid- przygotowanie przystawek zimnych oraz gorących- przygotowywanie sałatek, surówek oraz układanie półmisków do bufetuGodziny pracy: 6-14, 14-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi urządzenia: melaxer firmy Hendi- umiejętność obsługi grilla gazowego Adessa, Thermomix- umiejętność obsługi blendera Kitchen Aid- umiejętność przygotowywania przystawek zimnych- umiejętność przygotowywania sałatek, surówek oraz układania półmisków do bufetu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowaniezgłoszenia osobiste - adres do rekrutacji: ul.Wólczańska 73 Łódź
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.09.2019
Oferta pracy ważna do: 09.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0096a5f019cf7f6f0b765b38940938c3
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posiłków).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
Piekarz
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Recz (zachodniopomorskie)
POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH;SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZYŃ ORAZ SPRZĘTU KUCHENNEGO), A TAKŻE PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ PRODUKCYJNYCH PO ZAKOŃCZENIU PRACY;PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ. OBOWIĄZUJĄCYCH W ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO;WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM, UZUPEŁNIANIE DAŃ W BAMARACH
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SPOŁKA JAWNA - 2018-11-26 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Radom (mazowieckie)
praca w kuchni przy Szkole Podstawowej nr 6 w Szczecinkuprzygotowywanie posiłków
CATERING 7 Wieńczysław Młyński - 2019-07-15 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
montaż mebli biurowych
"ADECCO POLAND" Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Świebodzin (lubuskie)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu umówienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (małopolskie)
(do przyuczenia)
Bar " U FRANKA " Franciszek Żak - 2018-12-04 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (zup, mięs, sosów)
Mango Studio Paweł Perenc - 2018-08-30 - Ksawerów (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
"SIWY" s.c. - 2018-02-05 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2017-02-24 - Pajęczno (łódzkie)
sporządzanie róznego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów,Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych związanych z przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych
Grzegorz Świderski Przedsiębiorstwo Usługowe '' ŚWIDER-SKI'' - 2018-06-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karkut - 2016-09-13 - Żyrzyn (lubelskie)
ZABEZPIECZENIE SUROWCÓW PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA PRODUKTÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DESERÓW POD IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, ROZBIÓR MIĘSA, KUCHNIA POLSKA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, KONIECZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 12.00-24.00
BP BARTOSZ BALIK, ZBIGNIEW BALIK SPÓŁKA CYWILNA - 2018-10-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
POLBUD TOMASZ SZCZEPAŃSKI - 2016-09-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (łódzkie)
gotowanie posiłków; przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość potraw i gramaturę; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Malowanie proszkowe elementów stalowych
Firma " Tbucki" Tomasz Bucki - 2017-10-02 - Mścice (zachodniopomorskie)
Bar ZUZKA, ul.Piłsudskiego 12 poszukuje osoby na stanowisko kucharz. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 14:00 oraz 8:30 do 16:30.Do zakresu obowiązków należy:- przygotowanie dań z zakresu kuchni polskiej zgodnie z wcześniej ustalonym menu- przygotowywanie dań z karty- utrzymanie porządku w pomieszczeniach kuchennych
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2019-09-18 - Trzebownisko (podkarpackie)
Kucharz
Zdrojowa Rent Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Cezar Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2018-11-29 - Augustów (podlaskie)
przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
obsługa kasy fiskalnej; obsługa klienta w markecie budowlanym; godziny pracy 8.00-16.00, 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Bogatynia (dolnośląskie)
- dobór i przygotowanie surowców i dodatków do produkcji- kontrola parametrów i ustawień maszyny- podstawowe przezbrajanie maszyny- udział w opracowywaniu list kontrolnych i prac prewencyjnych dla maszyn- udział w testach technologicznych i ustawienie maszyny do prób technologicznych
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k Morliny oddział Iława - 2018-02-28 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4-letnie doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Praca - Ośrodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-18 - Lubniewice (lubuskie)