KUCHARZ Szczecinek oferta pracy CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 062,77 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy Szkole Podstawowej nr 6 w Szczecinkuprzygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-07-15
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 18, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni przy Szkole Podstawowej nr 6 w Szczecinkuprzygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 062,77 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2200,00 netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 062,77 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: CATERING 7 Wieńczysław Młyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Plac Wazów 1, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Plac Wazów
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: catering-gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.07.2019
Oferta pracy ważna do: 14.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8b95296b611a4aede64519d2d9c00be0
Podobne oferty pracy
pozyskiwanie danych ze źródeł informacji, sporządzanie raportów i baz danych klientów z Wietnamu, obsługa relacji z obecnymi i potencjalnymi klientami z Wietnamu, obsługa poczty firmowej
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Dbanie o porządek targowiska, sprzątanie, odśnieżanie, wykonywanie czynności zleconych przez pracodawcę.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Mikołów (śląskie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Testowy punkt Franczyzowy. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2018-06-04 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
utrzymanie czystości w obiekcie wielopowierzchniowym
ASPEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoców,potraw typi fast food, deserów. Posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz biażaca konserwacja tych urzadzeń; wykończenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,bieżaca obsługa klientów przyjmowanie należności za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakupów, przestrzeganie przepisów BHP,PPOŻ obowiązujących w zakładach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łuków (lubelskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-10-09 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-08-09 - Katowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-07-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-03-17 - Bochnia (małopolskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłkow, imprez okolicznościowyxh
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w równoważnym systemie czasu pracy.
SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Rudzica (śląskie)
do uzgodnienia
"STUDIO MODY PILAR" EWA KOTULA - 2015-12-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-07-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-02-21 - Łowicz (łódzkie)
Umiejętne łączenie przypraw orientalnych sprowadzanych z zagranicy celem sporządzenia potraw arabskich rodem z Jemenu.
Hayati Group Sp. z o.o. - 2018-06-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (PIEROGI), PRZYGOTOWYWANIE ZUP, DAŃ GŁÓWNYCH, OBRÓBKA MIĘS.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI MIN. 2 LATA.PRACA DWUZMIANOWA. WYNAGRODZENIE 16 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Intermarche Gostyń. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-04-05 - Gostyń (wielkopolskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-06-02 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej ( arabskiej, indyjskiej, bengalskiej), obróbka mięsa, warzyw i owoców, opracowanie karty menu, tworzenie list zaopatrzeniowych, tradycyjne dekorowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy,
DHAKA KEBAB Sp. z o.o. - 2018-09-28 - Zambrów (podlaskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie dań wg receptur restauracji.
KONCEPT04 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2018-02-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
kucharzstaż w godz. 8-16, 14-22 również w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (świętokrzyskie)
prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnejwłaściwe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakościwykonywanie poleceń szefa kuchni
Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości) - 2016-09-23 - Ustroń (śląskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów z Wietnamu, kontakt z kontrahentami i klientami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)