KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ Łomża oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej (pizza, makarony, sałatki)
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej (pizza, makarony, sałatki)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Data zakończenia pracy: 30.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość potraw i przypraw włoskich, przygotowywanie ciasta do pizzy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Nowogrodzka 1, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP Łomża
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Nowogrodzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2018-08-16 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obsługa klientów w języku tureckim. Umowa o pracę na czas określony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kucharz do wypieku pizzy.
EMKA s.c. Magdalena Liss, Kinga Kowal - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
gastronomia
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-04-05 - Łeba (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2018-08-22 - Słupsk (pomorskie)
Zakres wykonywanych zadań na stanowisku:Ogólna charakterystyka: osoba zatrudniona na wskazanym stanowisku realizować będzie zadania obronne, obrony cywilnej, a także zarządzania kryzysowego, wynikające z Ustawy o powszechnym obowiązku obrony Rzeczpospolitej Polskiej, Ustawy o zarządzaniu kryzysowym, ustaw powiązanych oraz aktów wykonawczych do tych ustaw.Ważniejsze zadania:Do ważniejszych czynności na zajmowanym stanowisku należeć będzie: opracowywanie oraz prowadzenie i aktualizowanie: planu obrony cywilnej miasta; planu organizacji i funkcjonowania Zespołów Zastępczych Miejsc Szpitalnych; wieloletniego planu działania szefa obrony cywilnej miasta w zakresie obrony cywilnej; planów ochrony zabytków na wypadek konfliktu zbrojnego i sytuacji kryzysowych; planu operacyjnego funkcjonowania miasta w warunkach zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa i w czasie wojny; corocznego planu realizacji zadań obronnych; koncepcji wykonywania zadań obronnych w czasie pokoju; planu przygotowań podmiotów leczniczych na terenie miasta Słupska na potrzeby obronne państwa; planu działania Prezydenta Miasta Słupska na głównym stanowisku kierowania w dotychczasowym miejscu pracy w warunkach zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa i w czasie wojny; planu technicznego przystosowania oraz przemieszczenia Prezydenta Miasta Słupska na główne stanowisko kierowania w zapasowym miejscu pracy w warunkach zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa i w czasie wojny; regulaminu funkcjonowania Urzędu Miejskiego w Słupsku w warunkach zewnętrznego zagrożenia bezpieczeństwa państwa i w czasie wojny; dokumentacji Systemu Stałego Dyżuru Miasta; dokumentacji "HNS" miasta; dokonywanie oceny stanu przygotowania obrony cywilnej na terenie miasta; prowadzenie właściwej gospodarki sprzętu i materiałów obrony cywilnej, realizowanie przedsięwzięć popularyzujących idee obrony cywilnej; ocena dokumentacji, stanu technicznego oraz prowadzenie ewidencji budowli ochronnych miasta; uczestniczenie w opracowywaniu umów i porozumień z zakresu obrony cywilnej; określanie potrzeb świadczeń na rzecz obrony w zakresie realizacji zadań obronnych i obrony cywilnej; uczestniczenie w kontrolach jednostek organizacyjnych miasta oraz innych podmiotów w zakresie realizacji zadań dotyczących zarządzania kryzysowego, obrony cywilnej i zadań obronnych, opracowywanie projektów zarządzeń i wytycznych Prezydenta Miasta oraz Prezydenta Miasta Szefa Obrony Cywilnej Miasta; sporządzanie rocznych planów przygotowania i realizacji przedsięwzięć obrony cywilnej oraz zarządzania kryzysowego przewidzianych do realizacji na terenie miasta oraz nadzorowanie ich realizacji; przygotowanie i prowadzenie programu oraz planów szkolenia obronnego miasta, a także dokumentacji szkoleniowej i sprawozdawczej w tym zakresie; przygotowywanie i uczestniczenie w ćwiczeniach obronnych, treningach i szkoleniach obronnych; planowanie szkoleń oraz prowadzenie dokumentacji z zakresu obrony cywilnej; pełnienie dyżurów w Centrum Zarządzania Kryzysowego, zgodnie z opracowanym harmonogramem pracy w celu zapewnienia przepływu informacji na potrzeby zarządzania kryzysowego oraz uzupełniających w przypadku sytuacji kryzysowych, wprowadzenie stanów nadzwyczajnych oraz osiągania stanów gotowości obronnej państwa; udział w rozwinięciu i zabezpieczeniu rozijanych elementów logistycznych w przypadku sytuacji kryzysowych, wprowadzenie stanów nadzwyczajnych oraz osiągania stanów gotowości obronnej państwa; nadzorowanie funkcjonowania systemu wykrywania i alarmowania oraz systemu wczesnego ostrzegania ludności miasta; udział w dokonywaniu oceny zdarzeń kryzysowych na miejscu ich wystąpienia w zakresie propozycji podejmowanych działań; udział w opracowywaniu analiz, statystyk, opracowań w zakresie spraw prowadzonych przez wydział.Zgodnie z § 1 oraz 2 pkt 1 lit. e rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 29 marca 2005 r. w sprawie stanowisk uznanych za równorzędne z odbywaniem służby w obronie cywilnej (Dz. U. z 2005 r. Nr 60, poz. 519), powyższe stanowisko jest uznawane za równorzędne z odbywaniem służby w obronie cywilnej.Zgodnie z § 1 ust. 1 oraz ust. 2 pkt 5 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 5 czerwca 2007 r. w sprawie stanowisk pracy związanych z obronnością kraju w administracji publicznej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 724), powyższe stanowisko jest stanowiskiem pracy związanym z obronnością kraju, na którym zakres czynności pracownika obejmuje realizację zadań obronnych, w tym dotyczących planowania i realizacji pozamilitarnych przygotowań obronnych w państwie oraz zarządzania kryzysowego.Zgodnie z art. 119 ust. 1 ustawy z dnia 11 września 2003 r. o służbie wojskowej żołnierzy zawodowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 173), żołnierz zwolniony z zawodowej służby wojskowej z powodu, o którym mowa w art. 111 pkt 3,8, pkt 9 lit. b i pkt 10 oraz art. 112 ust. 1 pkt 3-5, który pełnił zawodową służbę wojskową co najmniej przez dziesięć lat, ze względu na szczególny charakter wykształcenia, doświadczenia wojskowego i wiedzy specjalistycznej, korzysta z pierwszeństwa w zatrudnieniu na stanowiskach związanych z obronnością kraju w administracji publicznej. Warunki pracy na stanowisku: intensywna praca wzrokowa z monitorami ekranowymi; długotrwałe unieruchomienie przy pracy siedzącej; wymuszona pozycja ciała; praca w budynku na piętrze bez windy.Nabór dotyczy zatrudnienia: na czas określony 6 miesięcy z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.Wynagrodzenie od 2400 zł brutto w zależności od posiadanych kwalifikacji i kompetencji.
Urząd Miejski w Słupsku - 2018-06-11 - Słupsk (pomorskie)
sprzedaż towarów, obsługa klientów w tym klientów wietnamskich, kontakty z dostawcami zagranicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jabłonowo (mazowieckie)
Prace murarskie na terenie Wałbrzycha i okolic.
Zakład Ogólnobudowlany Jan Dudczak - 2016-10-28 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7.00-19.00, od pn do nd.
CKIR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP. Z O.O. - 2017-03-10 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha - 2015-12-21 - Łomża (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. prac 9-17; wynagrodzenie 3000 zł brutto-premia; wstępnie kontakt telefoniczn z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Fala OLCZYK MAREK - 2017-04-24 - Ustka (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw z zakresu kuchni chińskiej przy zastosowaniu oryginalnych przypraw i dodatków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Ocena surowca przed przygotowanie posiłków, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Stróże (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków- przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków- właściwe porcjowanie z normami żywieniowymi- udział w układaniu jadłospisu- prowadzenie magazynu podręcznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w Łodzi - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
Zakres obowiązków:- kompleksowa obsługa klienta indywidualnego.Oferujemy:- ciekawą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,- umowę o pracę,- motywacyjny system wynagrodzeń,- możliwość wyjazdów zagranicznych i podnoszenie kwalifikacji.
ATLANTIS TRAVEL Monika Kastelik - 2017-05-26 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posiłków w szkolnej stołówce
Sanpro Consulting BPO Sp.z.o.o Sp.k - 2017-08-25 - Świdnik (lubelskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń hotelu
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni ciepłej i zimnej,samodzielna obsługa baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot połowy kosztów dojazdu.
Agnieszka Jankowska Młyn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań w kuchni polskiej, kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca, produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań.Obsłuda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dwóch miejscach produkcji:Nowa Sól, Nowe Żabno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa Sól (lubuskie)
Samodzielne przygotowanie potraw pod okiem szefa kuchni.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)