KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ORIENTALNEJ) Mielec oferta pracy Restauracja Antalya Kebab i Pizza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ORIENTALNEJ)
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, gotowanie, pieczenie.
Data publikacji: 2019-09-06
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Restauracja Antalya Kebab i Pizza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 18, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, gotowanie, pieczenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ORIENTALNEJ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane dokumenty:dyplom kucharza, min. 4 miesiące doświadczenia zawodowego jako kucharz, znajomość i umiejętność przyrządzania dań kuchni tureckiej.Praca na II zmiany wgodz: 10-18, 14-22.
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Antalya Kebab i Pizza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Rynek 18, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon-pt, Godziny : 11-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy ważna do: 18.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?447d9ebc1e2ff5f15e0575873ea418aa
Podobne oferty pracy
przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa, produkcja dań mącznych wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja t
MAG AGNIESZKA PITIAK - 2020-01-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań, obsługa sprzętu kuchennegoCu, Sala D
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Domasław (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż/ Doradztwo, dbanie o najlepsze relacje z Klientami wewnętrznymi i zewnętrznymi, pozyskiwanie Klientów, realizacja celów sprzedażowych, aktywny marketing.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, przygotowywanie potraw a la carte.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków. Prace porządkowe związane z barem.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Nowa Wieś Legnicka (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej/nepalskiej,układanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typów dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
malowanie klatek schodowych, szpachlowanie
PHU WITEX - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Sejny (podlaskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2019-09-06 - Arłamów (podkarpackie)
-
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ENDO-MEDICA" Sp. z o.o. - 2015-12-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg.stanowiska pracy
MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-04-11 - Augustów (podlaskie)
Opieka i wychowanie dzieci w placówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2018-04-05 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)
Przyrzadzanie potraw tureckich, układanie karty dań, przyrzadznei pizzy tureckiej
Iskender Kebab Ali Gençgül - 2018-01-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-02-15 - Prochowice (dolnośląskie)
Przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu podręcznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporządzanie potraw zgodnie z jadłospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramaturą dla chorych na poszczególne oddziały, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posiłków.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzieży ochronnej w czasie pracy.Obowiązek przeprowadzania badań okresowych celemuaktualnienia książeczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-03-14 - Konradów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-12-03 - Tuszyn (łódzkie)
ośrodek wczasowy
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-04-15 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Mostki (świętokrzyskie)