KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ(NR 3470) Bydgoszcz oferta pracy JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ(NR 3470)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
Data publikacji: 2017-05-15
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kossaka 33, 85-307 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ(NR 3470)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana znajomość kuchni orientalnej (hinduskiej, bengalskiej ewen. innej), wymagane 2 lata doświadczenie w kuchni orientalnej (hinduska i bengalska ewen. inna), wymagana książeczka sanepid
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Długa 44 lok. 50, 00-241 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
tel. 22 400-11-88 lub 514-707-511 - p. Anna Oblicka w godz. 10:00-16:00lubCV należy przesłać na adrese-mail: aoblicka (at) legalaid.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 10:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Długa
Numer budynku pracodawcy: 44 lok. 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 7
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.05.2017
Oferta pracy ważna do: 29.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Borowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, prawidłowe przechowywanie art. spozywczych i produktów kulinarnych, znajomośc receptur i przepisów kulinarnych. Poczucie estetyki, podzielność uwagi, znajomość podstawowych zasad BHP oraz zagadnień higieniczno-sanitarnych.
Jan Chmielarz Firma Rekreacyjno - Rozrywkowa " DONER-HOP" - 2016-12-14 - Konradów (śląskie)
pobieranie i ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole w godz. 8-17, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2018-09-13 - Gościcino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Opieki "Spokojna Przystań II" Bożena Maćko - 2016-07-05 - Baborów (opolskie)
Kucharz
Restauracja i Karczma Staropolska Paweł Obara - 2018-04-30 - Szczucin (małopolskie)
Rejestratorka medyczna
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 407 - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielny kucharz; sporządzanie i wydawanie obiadów Godziny pracy od 7.00 do 15.00
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "STADION" JADWIGA CZYŻEWSKA - 2018-07-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków, lunch i robieniu pierogów. Umowa na czas określony, jedna zmiana. Praca w restauracji Dwa kolory.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-04-12 - Zaścianki (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Zakład Produkcji Spożywczej MONIKA Irena Kaszuba - 2016-01-04 - Straszyn (pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów. Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu. Organizowanie pracy własnej i zespołu.
Zespół Szkół Ogólnokształcych Nr 4 - 2017-09-26 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku.Praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-12-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu (do uzgodnienia). Godz. pracy do uzgodnienia.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-08-01 - Brody (małopolskie)
Kompleksowa obsługa procesu sprzedaży części samochodowych internet, kontakt telefoniczny/mailowy z klientem, aktualizowanie oferty produktowej sklepu internetowego
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stojadła (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowców i produktów, kontrola i terminowe wykorzystanie żądania wszystkich użytych materiałów.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie pizzy, wyrabianie ciasta, pieczenie gyrosa
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów,i obróbka artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, sporządzanie potraw wg receptur gastronomicznych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych wykorzystywanych w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)