KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Staszów oferta pracy HARISSA KEBAB Paulina Rowicka-Fahd
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziami w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
Data publikacji: 2020-11-26
Lokalizacja: Staszów (świętokrzyskie)
Pracodawca: HARISSA KEBAB Paulina Rowicka-Fahd
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Józefa Piłsudskiego 14, 28-200 Staszów, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziami w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Staszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2612
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Staszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : znajomość kuchni orientalnej, bliskowschodniej, tureckiej.[Umiejętność 1] : umiejętność posługiwania się narzędziami wykorzystywanymi w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery itd. Umiejętność obsługi grilla pionowego.
Nazwa pracodawcy: HARISSA KEBAB Paulina Rowicka-Fahd
danePracodawcy_nip: 6842554624
danePracodawcy_regon: 367939684
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Szkolna 4, 28-200 Staszów, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: staszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2612
Gmina pracodawcy: Staszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Staszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0981274
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Michał Jechna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.11.2020
Oferta pracy ważna do: 20.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?31d1d0021e7128d2a11dca799d59970f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, kierowanhie pracą pomocy kuchennej, składanie zapotrzebowań na produktySala G
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny, praca na II zmiany, możliwe nocki
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe FIRMA SADOWSKI - 2019-03-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
prace przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o właściwą kaloryczność posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowego, planowanie i układanie jadłospisów, przestrzeganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznej, utrzymanie czystości stanowiska pracy, współpraca z intendentem
Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu - 2020-08-21 - Radom (mazowieckie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie potraw oraz imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2020-08-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Kucharz
LOVE LIFE Jolanta Yaseen Restauracja DIAMENT Uherce Mineralne - 2016-07-18 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy, dbałość o stanowisko pracy.
MARTAFIT.PL Marta Libudzic - 2019-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków.
STOŁÓWKA AGNIESZKA PICHLAK - 2020-01-15 - Barlinek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
prace porzadkowo - czystościowe
IPT AKROMAR Sp. z o.o, Spółka komandytowa - 2015-11-06 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie posiłków dla żłobków i przedszkoli. Miejsce pracy: Ul. Fabryczna 14 Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na okres próbny, dwie zmiany w godz 5-13, 12-20Kontakt telefoniczny: 574-568-538Oferta w sali: G
SmaczneGo Elżbieta Witczak - 2020-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
"BARBADOS" KEBAB GIELAS IWONA - 2016-06-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
• Planowanie i nadzorowanie czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• Dbanie o porządek i higienę w kuchni.
"Społem" PSS - 2019-10-15 - Racibórz (śląskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-07-03 - Otwock (mazowieckie)
Do uzgodnienia
BARBARA GRZEBIEŃ HOTEL POD TRZEMA RÓŻAMI - 2019-10-02 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ciast napojów, deserów według receptur
UNIKAR RAFAŁ KUNKA - 2016-08-16 - Grójec (mazowieckie)
Sporzadzanie potraw dla gości indywidualnych i grup, obsługa wstępna surowców, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wykończenie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
- Przygotowanie i obróbka warzyw i wszystkich półproduktów do przygotowania potrwa, przygotowanie potraw bezpośrednio pod zamówienie.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie - technikum gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharz. Wymagana umiejętność: znajomość podstaw pracy na kuchni , systemu HAccP, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchni.Pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, w następnych miesiącach możliwość zawarcia umowy o pracę
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-05 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań, potraw, komponowanie karty dań, dbanie o jakość potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, właściwe przechowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Pszczyna (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-05-04 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków pod kierownictwem szefa kuchni.Umowa zlecenie ok 100godzin miesięcznie , dyspozycycyjność w 10-22Termin umowy: 5 lat Sala G
PPHU MASTER CORP KRZYSZTOF SAWIŃSKI - 2020-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
czynności związane z procesem przygotowania i wytworzenia produktów wędliniarskich
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Ławy (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2018-03-29 - Suwałki (podlaskie)
tradycyjna kuchnia domowa
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-04-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków śniadaniowych
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański - 2020-08-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)