KUCHARZ Sanok oferta pracy BARBARA GRZEBIEŃ HOTEL POD TRZEMA RÓŻAMI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-10-02
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: BARBARA GRZEBIEŃ HOTEL POD TRZEMA RÓŻAMI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 13, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godz. pracy od 12.00 do 22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sanok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sanok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Godz. pracy od 12.00 do 22.00
Nazwa pracodawcy: BARBARA GRZEBIEŃ HOTEL POD TRZEMA RÓŻAMI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 13, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi turystyczno - handlowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2019
Oferta pracy ważna do: 01.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c5a4a5ab8cc6544e41c9fd88e6ef44d6
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Kalisz (wielkopolskie)
j.w
EUROWIOSE SP. Z O.O. - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-03-05 - Czarna Białostocka (podlaskie)
Kierowanie samochodem ciężarowym, dostarczanie napojów do placówek handlowych.
Agnieszka Nikel Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AGA" - 2017-03-31 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI-BIS" Michał Kmita - 2017-06-14 - Łopuszno (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw z karty dań.
Żar-Med Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Żarów (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań serwowanych w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-04-01 - Rzgów (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-05-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie i sporządzanie posiłków dla gości restauracji
KINGA GNITECKA RESTAURACJA "BELLA MI" - 2016-04-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Reda (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, 5 letnie doświadczenie, prawo jazdy kat. B. Praca na terenie Rybnika i okolic. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
PROSPER GORYŃSKI MARIUSZ - 2016-09-09 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie potraw Sushi
Pietrzak GROUP Jacek Pietrzak - 2019-07-23 - Mława (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
- gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania dań, odpowiedzialność za przechowywanie produktów w odpowiednich warunkach, utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy, dbałość o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "IQRA" SHABIR HUSSAIN - 2020-01-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2019-11-05 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ukraińskiej, obsługa grila gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Zielona Góra (lubuskie)
Prowadzenie dokumentacji kadrowo- płacowej.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Radomsko (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Słubice (lubuskie)
Zadania związane z kontrolą dostępu oraz kontrolą bezpieczeństwa na obiekcie przemysłowym.
KONSALNET OCHRONA SP. Z O.O. - 2016-05-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
PRACA NA KUCHNI W CHARAKTERZE KUCHARZA, PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, ZUP, SAŁATEK, TORTILLI, QUICHE ORAZ DESERÓW.Umowa zlecenie 3 latailość godzin w miesiącu nie mniej niż 84
FULL COLOUR SP ZOO CAFE SP KOMANDYTOWA - 2019-06-10 - Wrocław (dolnośląskie)