KUCHARZ ŚNIADANIOWY Toruń oferta pracy Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków śniadaniowych
Data publikacji: 2020-08-03
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków śniadaniowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0463
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański
danePracodawcy_nip: 8790259250
danePracodawcy_regon: 005744580
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy wysłać na email: urbanski (at) urbanski.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Toruń
danePracodawcy_kodPowiatu: 0463
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Toruń
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0982724
Profil działalności pracodawcy: budownictwo, gastronomia, hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.08.2020
Oferta pracy ważna do: 03.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f627c8a2fc4d46e7359eb5449465c9be
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z karty menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
- przygotowywanie dań w restauracji m.in. dań makaronowych, dań mięsnych i dań rybnych- dekorowanie potraw - wybór produktów najlepszej jakości i odpowiednie ich przechowywanie - przestrzeganie zasad BHP
Gaststätte Lindenhof Andre Markwitz - 2016-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Spawanie metodą MAG 135.
SCAFOM-RUX Polska Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym ok. 50 porcji -śniadania i obiady.
AUTO - MAT Mateusz Zawada - 2017-07-31 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie pracownikami podczas dnia pracy
A&J ANETTA STRADOMSKA - 2020-06-02 - Pawliki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2017-07-18 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
przygotoywawanie marynat, mięs kurczaków, krokodyla, strusia, ryb i owoców morza
kontakt przez PUP - 2020-04-16 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu również możliwość pracy w pełnym etacie.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-10-11 - Mucharz (małopolskie)
gastronomia, praca w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
-
SZALONE WIDELCE Aneta Bazyluk - 2016-05-13 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.Praca pd poniedziałku do piątku w godzinach 8:30-16:30, w soboty 9:00-16:00. Umowa zlecenie na 3 miesiące z możliwością zatrudnienia na umowę o pracę.Kontakt z pracodawcą osobisty pon-pt w godzinach 12-16, telefoniczny 692213955.
BOGUNIA SŁAWOMIR Bistro Frykas - 2020-05-26 - Andrychów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W KUCHNI ZAKŁADU. DBANIE O PORZĄDEK ORAZ HIGIENĘ W KUCHNI. DBANIE O ODPOWIEDNIE PRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI.WYMAGANEDOŚWIADCZENIE ZAWODOWE.KONTAKT OSOBISTY, TELEFONICZNY 91 439 03 03, CV NA EMIAL - SEKRETARIAT (at) SZCZECIN.SDN.GOV.PL
SCHRONISKO DLA NIELETNICH W SZCZECINIE - 2019-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2020-06-08 - Lublin (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie śniadań/obiadokolacji.
WYDMA Restauracja i Apartamenty - 2017-02-08 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Masowa sprzedaż napojów. Miejsce pracy: ul. Psary 51-180, ul. Głowna 1a, 51-180 Wrocław,Kontakt kandysdatów z pracodawcą: tel.: 882903495 lub elektroniczny: s.geissler (at) FNBR.plForma zawarcia umowy: umowa o pracę na okres próbny z możliwością stałego zatrudnienia Godziny pracy: od 5:00-13.30 Wynagrodzenie: Podstawa 3000 zł + prowizja 2% ( = 5 groszy/but.)Oferta w sali: G
FEDERACJA NIEMIECKICH BROWARÓW RZEMIEŚLNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Narabianie chleba, odbiór blach i chleba, zsypywanie bułek, mycie kasy, segregacja wyrobów, praca na 3 zmiany: 6-14, 14-22, 22 - 6
PIEKARNIA BAGIETKA Renata Jackowska, Rafał Strąk Sp.j. - 2015-11-06 - Radziszewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-25 - Jantar (pomorskie)
prace ogolnobudowlane, wykonywanie pokryć dachowych, budowanie domków letniskowych z bali, montaż u klienta, izolowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Mszana Dolna (małopolskie)
x
Bohema, Monika Kurza - 2017-03-07 - Supraśl (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.Miejsce wykonywania pracy: siedziba pracodawcy.
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa - 2018-10-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań kuchni polskiej i kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca. Produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Nowe Żabno (lubuskie)
prace w kuchniwymagane doświadczenie w zawodzie
BAR&RESTAURANT "OAZA""WERANDA CAFE" Marzena Żelazek - 2017-04-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Kucharz z art. 53 ust.2 POWER (l.23)
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Batorz Pierwszy (lubelskie)
kucharzstaż w godz. 12-20, 13-21, również w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, szykowanie półproduktów, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Józefów (mazowieckie)
obsługa maszyn do obróbki drewna
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kurów (lubelskie)
Samodzielne wykonywanie posiłków zgodnie ze standardami obowiązującymi w lokalu gastronomicznym (pizza, makarony, sałatki). Praca na umowę zlecenie , 160 godzin pracy w miesiacu. Dyspozycyjność w godz. 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogusława Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Nawojowa (małopolskie)