KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKO-CHIŃSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKO-CHIŃSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, znajomość kuchni japońskiej i chińskiej, 10 miesięcy doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przyrządzanie potraw kuchni japońskiej i chińskiej według starych receptur. Praca w międzynarodowym zespole.
Data publikacji: 2019-03-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, znajomość kuchni japońskiej i chińskiej, 10 miesięcy doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przyrządzanie potraw kuchni japońskiej i chińskiej według starych receptur. Praca w międzynarodowym zespole.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: możliw apraca w weekendy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKO-CHIŃSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 28.02.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 10)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, znajomość kuchni japońskiej i chińskiej, 10 miesięcy doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przyrządzanie potraw kuchni japońskiej i chińskiej według starych receptur. Praca w międzynarodowym zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2019
Data dodania oferty pracy: 06.03.2019
Oferta pracy ważna do: 15.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Józefosław (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2019-01-22 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
przyżądzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym - kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wg przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim), współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra najomość języka wietnamskiego. Umiejętnośc przyrządzania potraw wietnamskich i azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wołomin (mazowieckie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych.
P.W.Z.P.Ch. EMIR Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie dań, organizacja kuchni
Pizzeria TOSCANA Małgorzata Hanczewska - 2017-08-22 - Olszyna (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-07-06 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Dominów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Płock (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw kuchni tureckiej (kofle,lachmacun,iskender).
King Food sp. z o.o. - 2017-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie dań, nadzór nad utrzymaniem czystości w kuchni
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwałki (podlaskie)
obsługa elektronarzędzi, czyszczenie elementów szlunkowych, szpachlowanie, flekowanie i inne ręczne prace transportowe
LUWIX Zajkowski Spółka Jawna - 2017-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej typu KEBAB
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2016-09-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
sprzedaż artykułów spożywczych w tym ryb
HANDEL-TRANSPORT Barczuk Stanisław - 2017-02-14 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT PRAKTYKI ZAWODOWEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
FORUM Dawid Pustkowiak - 2018-01-12 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, porcjowanie, wydawanie posiłków.Obsługa urządzeń biurowych.
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Zawada (świętokrzyskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Oferta z Robót Publicznych dla osób bezrobotnych w szczególnej sytuacji na rynku pracy- ścieżka dostępu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie: zwodowe lub średnie kierunkowe; doświadczenie; przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna surowów; równowazny system pracy; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
ustalanie menu, przygotowywanie foodcostów, wybór surowców do produkcji. przygotowywanie dań gotowych oraz półproduktów w oparciu o oryginalne receptury w szczególności marynowanie i grillowanie mięs, ryb, owoców morza, jagnięciny i baraniny; sporządzanie remanentów okresowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz wszelkie dodatkowe prace zlecone przez przełożonych.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)