KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
Data publikacji: 2016-07-29
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy:
Produkcja pieczywa i wyrobów cukierniczych. Handel artykułami spożywczymi.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.07.2016
Data dodania oferty pracy: 29.07.2016
Oferta pracy ważna do: 29.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie ciągnika siodłowego z naczepą typu(FIRANKA) lub chłodnia w transporcie krajowym.
Auto-Brothers - 2016-01-20 - Michrówek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży; praca na jedną zmianę od 06.00 do 14.00; miejsce wykonywania pracy: ul. H. Dąbrowskiego 15, 73-120 Chociwel.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Chociwel (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw; dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2016-11-18 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wrocław, ul. ZachodniaDyspozycyjność 10-20 od poniedziałku do niedzieliSala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań wg wskazówek szefa kuchni, utrzymanie porządku i czystości w kuchni, przyjmowanie dostaw, praca w godz. 7-14, 14-21
ARMO Sp. z o.o. - 2016-01-27 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, głównie zup i mięs
Dussmann Polska Sp. zoo - 2016-06-28 - Józefów (mazowieckie)
praca w programie, wyjazdy w teren, przeprowadzanie wywiadów środowiskowych
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Nowince - 2017-12-08 - Nowinka (podlaskie)
w/g potrzeb
Bar "Pod Filarami" Glibowska Agnieszka - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków wg. karty menupraca w godz. 11-22
Gądek Konrad GAKO - Sklep Motoryzacyjny - 2016-04-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystośc stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa Sól (lubuskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posłków
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Wilimowo (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
obróbka, przygotowanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prac remontowych, wykończeniowych, gipsowanie, wygładzanie, malowanie ścian i sufitów, tynkowanie, układnaie płytek i paneli podłogowych i ściennych, kierowanie pojazdami zgodnie z posiadanymi uprawnieniami, załadunek i rozładunek towarów.
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. wymagane doświadczenie na stanowisku 5 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-06-06 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw w punkcie gastronomicznym w tym:fast food, kurczaki z rożna, gyros, hot-dog,sałatki,zapiekanki itp.potrawy z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych w tym rożna gazowego, opiekaczy do gyrosa, opiekaczy do bułek, frytownicy.Porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, sporządzanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Opatów (świętokrzyskie)
samodzielne sporządzanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, pieczenie ciast, obliczanie wartości kalorycznych, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Zielona Góra (lubuskie)