KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchnii japońskiejUmowa zlecenie na okres: 3 lata.
Data publikacji: 2020-10-26
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchnii japońskiejUmowa zlecenie na okres: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h + premia uznaniowa + wyżywienie
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przyrządzania dań kuchni japońskiej- predyspozycje fizyczne dla wykonywania zawodu kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5222990000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.10.2020
Oferta pracy ważna do: 09.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f12882494416eead9b0787f67cc1359c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w restauracji Zajazd WIWA
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-10-18 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Konwikt Kapłanów Warmińskich - 2016-09-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2018-03-06 - Augustów (podlaskie)
wydawanie potraw, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, ustalanie karty dań, odczyt receptur, przygotowywanie napojów, rozliczanie klienta
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie obowiązków na stanowisku kadrowa/kadrowy - pomoc.
Zakład Produkcji Materiałów Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2017-12-11 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zgierz (łódzkie)
Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego), po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w Rudzie Śląskiej, możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania, pozyskiwanie nowych klientów, spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobry kontakt z klientami, praca w programie Word i Excel, tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów, dbanie o dobry wizerunek firmy, praca w programie e-nova
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Ruda Śląska (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)
obróbka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy, oferta przeznaczona jest dla osób powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci
PRZEDSZKOLE "MUCHOMOREK" W OTOROWIE - 2016-11-09 - Otorowo (wielkopolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK- GOTOWANIE ZUP- SMAŻENIE MIĘSA
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Skierniewice (łódzkie)
- przygotowanie dań z menu restauracji,- utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Umowa zlecenie, ilość godzin w miesiącu ok. 160.Dyspozycyjność w godzinach: 11:00 - 1:00Proponowany okres zatrudnienia: rok
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2017-05-23 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowanie potrawobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb filetowanie, pieczenie, smażenie, grillowaniedbanie o poprządek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2016-08-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Puławy (lubelskie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska - 2019-05-24 - Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla szkoły i osób indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BOŻYK,BOGDAN BOŻYK - 2016-03-14 - Bełchatów (łódzkie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"BŁĘKITNA LAGUNA" STANISŁAW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)
Przygotowanie potraw dla klientów.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach.Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świerzości, brakach magazynowych, potrzebie zamóweń produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Agnieszka Jankowska MŁYN - 2020-11-13 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej, tworzenie menu, odpowiedzialność za funkcjonowanie kuchni, umowa o pracę na czas określony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym wg zasad zdrowego, zbiorowego żywienia.
Przedszkole Publiczne nr 28 im. Czesława Janczarskiego - 2019-08-12 - Opole (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
- pomoc w przygotowaniu dań- zapoznanie się z menu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorlice (małopolskie)