KUCHARZ Chodecz oferta pracy Agnieszka Jankowska M艁YN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽000 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw dla klient贸w.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach.Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wierzo艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸we艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
Data publikacji: 2020-11-13
Lokalizacja: Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Agnieszka Jankowska M艁YN
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warne艅czyka 3, 87-860 Chodecz, powiat: w艂oc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw dla klient贸w.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach.Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wierzo艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸we艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chodecz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: w艂oc艂awski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0418
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chodecz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw, ch臋膰 do nauki, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: Agnieszka Jankowska M艁YN
danePracodawcy_nip: 7751244605
danePracodawcy_regon: 360395442
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Warne艅czyka 3, 87-860 Chodecz, powiat: w艂oc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 艣wiadectwa szkolne
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: od zaraz, Godziny : 9.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: w艂oc艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0418
Gmina pracodawcy: Chodecz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chodecz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0985562
Ulica pracodawcy: Warne艅czyka
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 13.11.2020
Oferta pracy wa偶na do: 13.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3842ff03e3567d10e1d4f1b59d6eb1e2
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w zgodnie z jad艂ospisem
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie ofert i doradztwo techniczne, obs艂uga klient贸w indywidualnych, pozyskiwanie klient贸w oraz reprezentowanie firmy w relacjach z klientami, wsp贸艂praca z handlowcami w celu tworzenia ofert i wycen, prowadzenie biura (wystawianie dokument贸w handlowych, wprowadzanie dokument贸w, zamawianie towaru)
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej i japo艅skiej.Miejsce pracy: ul. Kwiatowa 1, 55-040 Bielany Wroc艂awskieForma zawarcia umowy: umowa o prace na czas okre艣lony tj: 3 lata, praca w godzinach od 11.-19.00Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produkt贸w - poszukiwana osoba z praktyk膮 w zawodzie, gotowa do podj臋cia nowych wyzwa艅
SMAKMAK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-08-24 - K膮kolewo (wielkopolskie)
- gotowanie, sma偶enie ziemniak贸w, mi臋s, frytek- przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyj臋tymi normami mi臋s, ryb, owoc贸w w odp. marynacie- wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw luchni korea艅skiej; dbanie o jako艣膰 i escetyk臋 przygotowanych potraw; dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci; serwowanie posi艂贸w; utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o prac臋 na cazs nieokre艣lony poprzedzona umow膮 na czas okre艣lony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wyr贸b pizzy i dow贸z do klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja Kawiarnia MALWA Janina Braun - 2020-02-11 - Bia艂a (opolskie)
1. przestrzeganie zasad BHP polegaj膮ce na stosowaniu 艣rodk贸w ochronnych (r臋kawice, fartuchy, buty). 2. utrzymanie nale偶ytego porz膮dku na stanowisku pracy. 3. dba艂o艣膰 o nale偶yty stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
praca w kuchni
New Gastro Marcin J臋dryszek - 2018-03-06 - Kozienice (mazowieckie)
- Organizacja pracy zespo艂u i przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, uk艂adanie jad艂ospis贸w.- Wynagrodzenie: 2316 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo na czas usprawiedliwionej nieobecno艣ci pracownika. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomo艣膰 przepis贸w dot. 偶ywienia dzieci w plac贸wkach przedszkolnych. Umiej臋tno艣膰 organizowania wy偶ywienia (finanse, racje 偶ywieniowe). Umiejetno艣膰 zarz膮dzania zespo艂em. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) ---> wa偶ne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Piast贸w 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HA艁ABA艁Y - 2017-03-07 - Katowice (艣l膮skie)
Wykonywanie potraw kuchnii staropolskiej oraz kuchni kres贸w.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
- GOTOWANIE W RESTAURACJI DANIA DNIA,- DEKOROWANIE,- PODAWANIEE POTRAW,
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Ka藕mierz (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2018-03-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Sta艣kiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-06 - Sejny (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, rozwo偶enie po salach, przestrzeganie przepis贸w HACCP.
Niepubliczne Przedszkole Morenowy Raj w Gda艅sku s.c. - 2016-08-29 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie da艅 z kuchnii orientalnej wed艂ug przepisu po Wietnamsku
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Chylice-P贸lko (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych ze stanowiskiem: Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z dobr膮 praktyk膮 produkcyjn膮 i higieniczn膮, znajomo艣膰 偶ywienia dzieci od 0-18 lat porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy,Godziny pracy 7-15; 6-18
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej w Olsztynie - 2020-07-09 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
wSporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomo艣膰 receptur kuchni bengalskiej; obr贸bka surowc贸.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga klienta, przyjmowanie i potwierdzanie zam贸wie艅, wystawianie faktur, prowadzenie dokumentacji sprzeda偶owej.
Kuvert Polska Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Przyprostynia (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukrai艅skiej, zarz膮dzanie pracownikami, dba艂o艣膰 o utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku, Estetyczne i prawid艂owe reprezentowanie da艅 i potraw. Dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu.
ANGAST SP艁脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2018-10-05 - Radom (mazowieckie)
jw.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na pocz膮tek od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pnie umowa na czas okre艣lony. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego wymagane jest posiadanie do艣wiadczenia zawodowego min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziana znajomo艣膰 procedur HACCP. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-04 - Katowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czelad藕 - 2016-05-27 - Czelad藕 (艣l膮skie)