KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnej receptury
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnej receptury
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania oryginalnych dań kuchni indyjskiej- znajomość przepisów, półproduktów i przypraw kuchni indyjskiej- predyspozycje do pracy stojacej- możliwość pracy w wysokiej temperaturze
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 04.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Monter maszyn i urządzeń przemysłowych, Praca w delegacji
WELDING STAR Maria Staroń - 2016-04-08 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Stężnica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków oraz potraw według zakładowych receptur
P.P.H.U. KUCHCIK- KAROL TUKALSKI - 2015-11-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie prostych potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
art. 150f - Pomoc w przygotowywaniu śniadań, obróbka wstępna i rozdrabnianie warzyw, przygotowywanie produktów do obiadu, pomoc przy gotowaniu obiadów, przyrządzanie surówek i sałatek, pomoc przy wydawaniu posiłków, pobieranie produktów z magazynu, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy oraz reżimem sanitarnym obowiązującym przy przygotowywaniu posiłków.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców, porcjowanie dań, wydawanie.
CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK - 2016-08-17 - Wólka Nadbużna (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-18 - Skarszewy (pomorskie)
instalacje elektryczne
Zakład RemontowoBudowlany ALFRABO Spółka Cywilna - 2018-10-30 - Skawina (małopolskie)
przygotowanie posiłków małej gastronomi do sprzedaży, obsługa klienta
Luzarowska Tatiana F.H.U. LUZAR - 2016-08-22 - Wadowice (małopolskie)
przygotowanie pizzy, obsługa klienta
GRUPA HJS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Kraków (małopolskie)
wykonywanie szacunków budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kraków (małopolskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Kuchnia włoska.
TU I TERAZ SP Z O O - 2016-05-23 - Nowy Sącz (małopolskie)
Naprawa i montaż urządzeń gastronomicznych
Sprzedaż-Serwis Sprzętu Gastronomicznego GASTRO-POL Sylwia Nowak. - 2016-06-01 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Łódź (łódzkie)
zgodny ze st.
NASZA KARCZMA Bogusława Berger - 2016-11-22 - Milicz (dolnośląskie)
Obsługa gości restauracji i hotelu, nakrywanie stołów,, serwowanie potraw i napojów, zmian anakryć i obrusów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-11-25 - Gdańsk (pomorskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY COSA GDAŃSK GÓRKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej, azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Montaż i testowanie elementów automatyki bram, montaż i podłącznie maszyn, wykonywanie zadań zleconych przez przełożonego, dbanie o jakość wykończonego detalu.
Randstad Polska - 2016-08-05 - Reńska Wieś (opolskie)
przygotowywanie posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
Wyrób dań typu fast food
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2018-04-27 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2019-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.Kucharz sporządza posiłki dla dzieci zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 4 w Krapkowicach - 2018-10-18 - Krapkowice (opolskie)