KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa i higieny pracy oraz re偶imem sanitarnym obowi膮zuj膮cym przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wo艂oska 139, 02-507 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa i higieny pracy oraz re偶imem sanitarnym obowi膮zuj膮cym przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
1900 z艂 + premia 25% + dodatek sta偶owy, pakiet socjalny, dodatkowe wynagrodzenie (13), dodatek za prace w 艣wi臋ta
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
Analiza zagro偶e艅 i krytyczne punkty kontroli, HACCP
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne lub kursy), umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, co najmniej 2 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego, po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepidu, znajomo艣膰 procedur HACCAP. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa i higieny pracy oraz re偶imem sanitarnym obowi膮zuj膮cym przy przygotowywaniu posi艂k贸w. Praca wed艂ug grafiku r贸wnie偶 w weekendy i 艣wi臋ta. [Zg艂oszenia: erogozinska (at) dls.org.pl, telefonicznie: 22 845 12 31, osobi艣cie: ul. Wo艂oska 139]
Nazwa pracodawcy:
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wo艂oska 139, 02-507 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po ustaleniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wo艂oska
Numer budynku pracodawcy: 139
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Ko艣cielec (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Radomsko (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie zespo艂em, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Nawi膮zywanie i utrzymywanie kontakt贸w handlowych z klientami,- zbieranie informacji o klientach i ich potrzebach,- tworzenie rozwi膮za艅 technicznych dostosowanych do potrzeb klienta,- negocjowanie warunk贸w wsp贸艂pracy z klientem.Pracodawca oferuje:- atrakcyjny system wynagrodze艅,- sta艂e zatrudnienie,- narz臋dzia pracy (samoch贸d, telefon, urz膮dzenia biurowe),- prac臋 w m艂odym, dynamicznie rozwijaj膮cym si臋 zespole.Praca w oddziale firmy w Stalowej Woli, region obs艂ugiwany: podkarpackie, 艣wi臋tokrzyskie, lubelskie.
"MARANI" Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Stalowa Wola (podkarpackie)
.
"Carbo-Recycling" Sp. z o.o. - 2017-12-18 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: praca w zawodzie kucharza w restauracji: WYMAGANIA: ch臋膰 do pracy, mile widziane do艣wiadczenie
STB Sp. z o.o., Sp. K. - 2016-08-12 - Lubliniec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GROSIK Firma Handlowo - Us艂ugowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Artag Firma Us艂ugowo-Handlowa Artur D偶uma艂o - 2018-07-05 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-01-16 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-04-24 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
og贸lne prace spawalnicze
SAYLAND S.C. - 2018-09-28 - Bytom (艣l膮skie)
Monta偶, serwis, utrzymanie w ruchu instalacji ch艂odniczych i klimatyzacyjnych
PHU Gaterm Wies艂aw Gai艅ski - 2016-11-18 - Hryniewicze (podlaskie)
prace w kuchni
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-05-11 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Koordynacja pakowania posi艂k贸w. Wsp贸艂praca z kadr膮 kierownicz膮. Wsp贸艂praca z zespo艂em. Przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez OHP - 2018-11-20 - Skawina (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz J贸藕wik Projekt Karma Grzegorz J贸藕wik - 2018-02-01 - Kasz贸w (ma艂opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw na zam贸wienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Us艂ugowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅; sprz膮tanie stanowiska pracy, obs艂uga klienta. Praca w godzinach I 6-14 II 10-18
TEJK E艁EJ AGNIESZKA PAW臉SKA - 2017-03-10 - Opole (opolskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomo艣膰 tradycyjnych receptur kuchni tajwa艅skiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwa艅skiej, min. 2 letnie do艣wiadczenie w kuchni tajwa艅skiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
-przygotowywanie da艅 typu fastfood i pizzy-obs艂uga klientaOferta sta偶u - przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia - zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Nakle nad Noteci膮.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Sta偶 w firmie Budrem.Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 55.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w iprzygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w. Sporz膮dzanie posi艂k贸wzgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie wstanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny.
Przedsi臋biorstwo Prywatne Us艂ug turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie sok贸w z owoc贸w oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mi臋sa i ryb technik膮 bezt艂uszczow膮
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Bochnia (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
osoby do 30 roku 偶ycia z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowanie i zmontowanie zbrojenia, wyb贸r odpowiedniego gatunku stalowych pr臋t贸w, uk艂adanie i wi膮zanie zbrojenia w szlunkach i formach, wykonywnie element贸w betonowych i 偶elbetowych oraz nadzorowanie procesu schni臋cia betonu
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Skocz贸w (艣l膮skie)