KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni indyjskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni indyjskiejUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
Data publikacji: 2020-10-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni indyjskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni indyjskiejUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni indyjskiej- znajomość przypraw kuchni indyjskiej- umiejętność obsługi narzędzi kuchennych- samodzielność w działaniu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252240115
danePracodawcy_regon: 368792415
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.10.2020
Oferta pracy ważna do: 05.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18e2932d81e1b17a62fab2dec7d9add6
Podobne oferty pracy
SAMODZIELNE STANOWISKO
BĄDŹ ANIOŁEM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzeszów (podkarpackie)
zapoznanie się z zakresem obowiązków konserwatorapomoc konserwatorowi urządzęń dźwigowych w pracach związanych z konserwacją, modernizacją i montażem dźwigów - wind osobowych i towarowychprzygotowywanie się - samodzielna nauka, z powierzonych materiałów tematycznych, do egzaminu na konserwatora urządzeń dźwigowych
PRZEDSIĘBIORSTWO ORGANIZACJI BUDOWNICTWA POBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
LA ROSSA- Tomasz Matlak - 2017-06-05 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
MANUFAKTURA SMAKU SP. Z O.O. - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
pomoc na kuchni, obsługa klientów, kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Trzebinia (małopolskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Jacentów (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni hinduskiej. Przygotowywanie posiłków typu KEBAB. Organizowanie kateringu związanego z kuchnią hinduską. Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze. Wymagana znajomość przepisów kuchni hinduskiej oraz przygotowywania potraw typu KEBAB.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Gostynin (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
prace z zakresu : roboty ciesielskie, montażowe, rozbiórkowe, murowe, tynkowe, poprawne odczytywanie rysunków roboczych
HYDRO-TECH INSTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie dań, prostych posiłków
PW ALICJA - 2017-11-27 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
Czynności związane z przygotowaniem posiłków tj. obróbka wstępna, rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców.Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Czynności związane z utrzymaniem porządku i czystości na stanowisku pracy. Przestrzeganie BHP.
STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2020-07-17 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2015-12-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
DO UZGODNIENIA
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2020-05-19 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z kary menu
"Parkowa Caffe" Paweł Łyś - 2019-06-03 - Zamość (lubelskie)
RPO Kalbarczyk Łukasz
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miechucino (pomorskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków na bufet a także live cooking
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2018-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kierowanie ciągnikiem, obsługa maszyny koszącej trawy, krzewy, obcinającej gałęzie
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Rogóźno-Kolonia (lubelskie)
samodzielny kucharz
Garmażer S. C. Ewa Powała, Jacek Gorol - 2020-01-08 - Bytom (śląskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie składników, realizowanie zamówień, dbanie o czystość pomieszczeń, zamawianie towaru, wykonywanie potraw kuchni włoskiej i orientalnej;
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
PARADA SMAKÓW Anna Parada - 2015-12-01 - Kalisz (wielkopolskie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-04-07 - Nowęcin (pomorskie)
Wykonywanie prac w dziale żywienia, przygotowywanie posiłków według ustalonego jadłospisu, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2020-03-16 - Sopot (pomorskie)
wykonywanie czynności związanych z samodzielną produkcją wyrobów garmażeryjnych; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2020-10-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Łódź (łódzkie)