KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy MANUFAKTURA SMAKU SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-10-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: MANUFAKTURA SMAKU SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Surowieckiego 10, 02-785 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zawodowe, kierunek: gastronomia, obowiązki: praca w kuchni, przygotowywanie farszy do produkcji garmażeryjnej, praca dwuzmianowa, w godz. 7-23. Zgłoszenia należy kierować na adres: manufaktura.smaku.waw (at) wp.pl, tel: 510253110, osobiście: ul. Surowieckiego 10, Warszawa.
Nazwa pracodawcy: MANUFAKTURA SMAKU SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
01-117 Warszawa 10, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kościerski
Gmina pracodawcy: Stara Kiszewa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2016
Oferta pracy ważna do: 13.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, formowanie kebaba z mięsa surowego poparte znajomością orginalnych przypraw tureckich, zapewnienie ciągłości zaopatrzenia firmy w produkty (dostawy bieżące)
"ISTAMBUŁ-KEBAB" Sener Dikmelik - 2017-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-04-19 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy i dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Nisko (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA USŁUGOWA JACEK GALON - 2018-04-30 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, posiłków wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-30 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:- osobiście: "Stara Piekarnia" ul. 3 Maja 29, 37-500 Jarosław- telefonicznie: 607 590 093
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-07-13 - Jarosław (podkarpackie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-08-14 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Słupsk (pomorskie)
- Przygotowanie 2-daniowego obiadu dla około 180 uczniów zgodnie z normami żywienia, współpraca z intendentem, dbanie o sprzęt i naczynia.- Wynagrodzenie: 2100 zl brutto + wysługa lat. Praca na umowe o pracę na poczatek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 6 - 2018-03-14 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu potraw. Pomoc przy przygotowywaniu pizzy.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2017-05-26 - Zamość (lubelskie)
Obsługa kuchni w barze na stacji benzynowej
XATTO Bogdan Wiatrowicz - 2017-05-29 - Leżajsk (podkarpackie)
remont maszyn,planowanie i wykonywanie przeglądów technicznych maszyn
ZAKŁAD MECHANIZACJI I NARZĘDZI "FOR-MECH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Rząśnia (łódzkie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-12-14 - Tczew (pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Strzyżenie, modelowanie, koloryzacja włosów. Praca na samodzielnym stanowisku.
Akademia Urody Agnieszka Koszel - 2016-11-28 - Zamość (lubelskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
- oferta w ramach prac interwencyjnych dla osób bezrobotnych, dotycząca: obsługi maszyn stolarskich i pras do produkcji elementów stalowych. Wykształcenie podstawowe
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Przeworno (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii.
CENTRUM GASTRONOMICZNE "JULITA" PYTA JÓZEF - 2016-11-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pieczywa, dbałość o czystość i porządek
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Wólka Panieńska (lubelskie)
Obsługa linii lokalnych + wyjazdy okazjonalne
F. P. H. U. "EWA WIELGOS" - 2018-04-18 - Krosno (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)