KUCHARZ Tczew oferta pracy Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Data publikacji: 2017-04-19
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 49, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Gdańska 49, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy: Restauracja Pod Orłem
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2017
Oferta pracy ważna do: 18.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łaziska (śląskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2017-08-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieżyPraca w ramach umowy o pracę na zastępstwo (do 29.05.2019 r.). Praca w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.30-14.30, 11.30-19.30 od pn. do nd.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII - 2018-06-19 - Bielsko-Biała (śląskie)
w zawodzie
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłków i napojów zgodnie z tradycjami i recepturami ukraińskimi i gruzińskimi
PAŁAC WOJANÓW SP. Z O.O. - 2016-02-25 - Wojanów (dolnośląskie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA Z WAŻNYMI BADANIAMI, MINIMUM 0,5 ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA WIETNAMSKIEGO, GODZINY PRACY OD 12-16
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca edukacyjna z dziećmi w wieku przedszkolnym. Organizowanie zajęć dydaktyczno-opiekuńczych i wychowawczych w grupie dzieci 3-4 letnich. Prowadzenie dokumentacji nauczyciela przedszkola
Przedszkole Samorządowe JUNIOREK w Kieźlinach - 2018-08-20 - Kieźliny (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem z wykorzystaniem pełnej ilości przydzielonych art. spożywczych,
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Kobylanka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-06-13 - Rząska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrząstów (łódzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2015-10-30 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-07-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
Kicyk Dorota - 2018-01-03 - Zamość (lubelskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-03 - Tczew (pomorskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków w bistro
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2017-03-14 - Sosnowiec (śląskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni hinduskiej. Przygotowywanie posiłków typu KEBAB. Organizowanie kateringu związanego z kuchnią hinduską. Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze. Wymagana znajomość przepisów kuchni hinduskiej oraz przygotowywania potraw typu KEBAB.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Gostynin (mazowieckie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-08-23 - Białystok (podlaskie)
praca na magazynie, wystawianie faktur, wydawanie towaru
PROGRES SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2016-04-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
praca w godz. 6-14, 14-22; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 9-14
KORAL TRAVEL SP Z O.O. - 2016-04-29 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-05-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)