KUCHARZ GARMAŻER Słupsk oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Stanowisko: KUCHARZ GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie czynności związanych z samodzielną produkcją wyrobów garmażeryjnych; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce
Data publikacji: 2020-10-22
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie czynności związanych z samodzielną produkcją wyrobów garmażeryjnych; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Prowizyjny
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|6
Nazwa stanowiska: KUCHARZ GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
danePracodawcy_nip: 8390410140
danePracodawcy_regon: 001033964
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Starzyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 6-7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 22.10.2020
Oferta pracy ważna do: 21.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f761bfd9fa282214646f8a95437b503d
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 1125 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Katowice (śląskie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców w Chinach i w Polsce, nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów handlowych, sprzedaż, monitorowanie rynku, tworzenie raportów, nadzór nad magazynem
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie towaru do wysyłki, przyjmowanie dostaw, czynności porządkowe, podstawowe czynności magazynowe, kontakt z firmami transportowymi.
ROYAL CEMENT EU Sp. z o.o. - 2019-05-07 - Gdańsk (pomorskie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Zaścianki (podlaskie)
- samodzielne przygotowywanie posiłków, tworzenie i testowanie nowych receptur, - przeprowadzenie renemamentów produktów spożywczych i przygotowanie listy zakupów,- zamawianie towarów spożywczych,- dbanie o czystość w miejscu pracy.
"Dwór Kasztelan" ŻANETA NOWAK-BIELIŃSKA - 2019-09-19 - Stefanówka (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Kuksy (pomorskie)
1.Wykładanie towaru, budowa ekspozycji dodatkowych.2.Dbanie o ustawienie produktów i estetykę ekspozycji.3.Wypełnianie raportów i przesyłanie ich do centrali.
kontakt przez OHP - 2016-10-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Układanie kostki brukowej
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Kraków (małopolskie)
- obsługa klienta;- wykładanie towaru;- dbanie o prawidłową ekspozycję towarów.Praca w godz.: 6:00-18:00 (2 zmiany).
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wodzisławiu Śląskim - 2019-07-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Pod Dębem Megapolis Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2018-12-18 - Tarnów (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz w DPS.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Zabrze (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-11-23 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa imprez okolicznościowych , przygotowywanie potraw
Spółdzielnia Socjalna - 2016-07-13 - Słupca (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- Wynagrodzenie: od 2500 do 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po okresie próbnym umowa o pracę na czas określony do 2 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy. Praca w godzinach otwarcia lokalu: 9:00-16:00 + niedziele w godzinach: 11:00-16:00. W zależności od potrzeb praca możliwa również w soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Dobry kontakt z ludźmi. Umiejętność pracy zespołowej. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Ligocka 103, 40-568 Katowice) w godzinach: 10:00-15:00
EURO-CENTRUM SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-04-17 - Katowice (śląskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świdnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska, Alicja Janczi - 2017-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Gorlice (małopolskie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-10-26 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu - POWER
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Darłowo (zachodniopomorskie)
kuchnia śląska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-10-10 - Chorzów (śląskie)
- właściwe stosowanie zasad technologii przyrządzania posiłków, - dbanie o czysty i estetyczny wygląd wykonywanych posiłków, - przestrzeganie właściwego porcjowania i wydawania posiłków, - posługiwanie się maszynami i urządzeniami w kuchni.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYSEWIE - 2017-01-23 - Kobysewo (pomorskie)
Ubój drobiu wodnego, praca przy taśmie.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Kępno (wielkopolskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw.
Jaś Kowalski - 2020-02-28 - Bytów (pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie, mile widziane doświadczenie. Charakterystyka pracy: obsługa klienta, przyjmowanie towaru, wykładanie towaru, obsługa kasy i terminalu płatniczych. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY ZBIGNIEW TĘCZA - 2017-11-30 - Palowice (śląskie)
Praca w kuchni wietnamskiej, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie , dbanie o czystosc , obsługa klienta
DEJA VU Grzegorz Smolarek - 2019-10-04 - Młynary (warmińsko-mazurskie)
• wprowadzanie pojazdu na stanowisko w myjni lub wprzypadku pojazdów ciężarowych, autobusów itp.wskazywanie kierowcy miejsca mycia pojazdu;• sprawdzanie czy okna i drzwi w pojeździe są domknięte;• wstępne spłukiwanie zabrudzeń z karoserii, szyb, kół i innychelementów zewnętrznych pojazdów ręcznie lub z użyciemmyjki ciśnieniowej;• wykonywanie mycia zasadniczego z wykorzystaniemodpowiednich środków myjących (szamponówsamochodowych) oraz sprzętu (szczotki, gąbki, szmatki itp.);• spłukiwanie pojazdu;• kontrolowanie jakości wykonanej pracy, w przypadkustwierdzenia nieusunięcia zabrudzeń ponowne mycie;• wycieranie wody z karoserii i szyb;• mycie szyb pojazdów z wykorzystaniem odpowiednich płynów;• odstawianie samochodów ze stanowisk w myjni na parking;• przestrzeganie zasad etyki1/2 etatu, praca w godz. 9-13
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przyjmowanie towaru do magazynu po sprawdzeniu pod względem ilościowym i jakościowym, rozmieszczanie i układanie towaru w magazynie, wydawanie towaru z magazynu na podstawie dokumentacji magazynowej
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-01-12 - Lubin (dolnośląskie)