KUCHARZ / KUCHARKA Stefanówka oferta pracy "Dwór Kasztelan" ŻANETA NOWAK-BIELIŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - samodzielne przygotowywanie posiłków, tworzenie i testowanie nowych receptur, - przeprowadzenie renemamentów produktów spożywczych i przygotowanie listy zakupów,- zamawianie towarów spożywczych,- dbanie o czystość w miejscu pracy.
Data publikacji: 2019-09-19
Lokalizacja: Stefanówka (łódzkie)
Pracodawca: "Dwór Kasztelan" ŻANETA NOWAK-BIELIŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:97-340 Stefanówka 3A, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- samodzielne przygotowywanie posiłków, tworzenie i testowanie nowych receptur, - przeprowadzenie renemamentów produktów spożywczych i przygotowanie listy zakupów,- zamawianie towarów spożywczych,- dbanie o czystość w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stefanówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piotrkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rozprza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- doświadczenie w branży gastronomicznej około 2 lata,- możliwa praca również w weekendy (imprey okolicznosciowe)- wynagrodzenie min 2600 zł ale możliwe wyższe - adekwatnie do doświadczenia- aktualna książeczka SANEPID
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "Dwór Kasztelan" ŻANETA NOWAK-BIELIŃSKA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
Dmowskiego 27, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Piotrków Trybunalski
Gmina pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Ulica pracodawcy: Dmowskiego
Numer budynku pracodawcy: 27
Nazwisko osoby zgłaszającej: Żaneta Nowak - Bielińska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2019
Oferta pracy ważna do: 18.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd40043ba6dbef1915487d3cb7d074a9
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-10-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-10-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Otwieranie kuchni, szykowanie produkcji, obróbka ryb i mięsa, tworzenie list zakupów oraz baz przepisów, sprzątanie stanowiska pracy, tworzenie grafików pracy, organizacja pracy kuchni.Wykształcenie: ZawodoweWymagania: Znajomość obróbki mięsa oraz ryb, znajomość technologii żywienia, znajomość podstawowych przepisów kulinarnych, dyspozycyjność, wytrzymałość fizyczna, umiejętność pracy pod presją czasu oraz w zespole, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie: 14,70zł brutto/godzinęPraca na dwie zmiany, również w wolne dni, 25godzin w tygodniu.
CHIEFTEAM MICHAŁ STAUT - 2019-05-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, gotowanie, organizowanie pracy w przygotowaniu posiłków, pieczenie ciast. Praca w godz 7:00-15:00
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Siostry Franciszkanki - 2018-11-14 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
GOTOWANIE PRODUKTÓW KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE PRODUKCJI
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-08-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Umiejętność obsługi pieca Tandodor, mieszanie i przygotowywanie przypraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniue posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Przewidywany termin zatrudnienia: 05.07.2017r.- Praca: od godziny 6:00 do godziny 14:00 o od godziny 11:00 do godziny 19:00. Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, staż pracy nie wymagany.Uprawnienia: Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie. Umiejętności:1. Estetyczne serwowanie dań. 2. Umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast. 3. Umiejętność planowania i organizacji pracy. Kontakt osobisty w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać pocztą (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice).
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Otorowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków pod grupy oraz z karty, planowanie menu, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-28 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO PRACY KUCHARZA
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "KARO" JOLANTA HOŁYSZ - 2019-02-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2017-01-23 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Monika Rumbuć Firma Handlowo-Usługowa - 2017-08-04 - Recz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
Sieć Handlowa Prince Ewelina Kaczorowska - 2016-09-23 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Strzałków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, kreatywność, przestrzeganie zasad BHP
BELPOL P.A. SP. Z O.O. - 2019-01-24 - Dąbrówka (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Piechcin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-12-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie mięs i garmażerki
"Społem" Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2019-11-06 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
ORGANIZACJA W KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZAMAWIANIE TOWARU, USTALANIE MENU, WYLICZANIE WAGI POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIAPRACA W GODZINACH: 12:00-21:00
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa maszyn typu Detexomat
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowanie warzyw i mięs do obróbki, obsługa urządzeń gastronomicznych, obsługa klienta, przygotowywanie dań do konsumpcji
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ANNA PRODUKCJA PIEROGÓW I KROKIETÓW DOMOWYCH GRZEGORZ ŻABA - 2019-08-09 - Bielsko-Biała (śląskie)